DOLAR 32,2079 0.01%
EURO 35,0424 0.08%
ALTIN 2.529,121,15
BITCOIN 2154243-0,46%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de Gazeteci Silahlı Hücuma Uğradı

Kayseri’de Gazeteci Silahlı Hücuma Uğradı

ABONE OL
Şubat 5, 2024 15:36
Kayseri’de Gazeteci Silahlı Hücuma Uğradı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri‘de gazeteci Azim Deniz’in tabanca ile vurularak yaralanmasına ait Vilayet Sıhhat Müdürü Mehmet Erşan, açıklama yaptı. Erşan, “Bu sabah hepimizi üzen bir hadiseyle karşılaştık. Bedelli gazetecimiz Azim Deniz Beyefendi, sabah uğramış olduğu silahlı hücum sonucunda yaralanmış oldu. Saat 09.08’de Kayseri Devlet Hastanesi’ne kendi imkanlarıyla başvurdular. Orada birinci değerlendirmeleri yapıldı. Ateşli silah yaralanmasından mütevellit ileri tetkik ve tedavi için Kayseri Kent Hastanesi’ne sevk edildi. 09.40 üzere hocalarımız kendisini değerlendirdiler. Birinci değerlendirmelerde hayati bir aksilikle karşılaşmadık. Kurşunun girdiği yer prestijiyle yüzeysel bir yarayla karşılaştık. Stabil vaziyete geçtikten sonra da tomografisi çekildi, ultrason değerlendirmeleri yapıldı, kan tetkikleri alındı ve çok şükür bütün hayat işlevlerinin olağan olduğunu gördük. Kendisinde ameliyat gerektirecek olan bir durum olmadığını net olarak tabir edebiliriz. İlerleyen süreçte inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmayız. Şu an prestijiyle her şey yolunda görünüyor. Basın topluluğuna, Azim Deniz Beyefendiye ve sevenlerine geçmiş olsun. Enfeksiyon açısından bir risk olduğu için kendisini serviste bir müddet takip edeceğiz” dedi.

‘NEFRETLE KINIYORUZ’

Gazeteciler Cemiyeti Lideri Metin Kösedağ da “Hepimize geçmiş olsun. Sıhhat durumu âlâ. Burada kıymetli olan bu hücumun gerçekleşmiş olması. Polisimiz, bu manada çalışmalarını yürütüyor. Nedenini bilmiyoruz ancak ilerleyen saatlerde ortaya çıkacaktır. Nedeni ne olursa olsun nefretle kınıyoruz. Gazetecilere yapılan atakların bir an evvel son bulmasını istiyoruz. Vilayet Sıhhat Müdürü’müz de gereken bilgileri verdi. Biz de sürecin takipçisi olacağız” diye konuştu. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Aktüel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al