DOLAR 32,3546 -0.02%
EURO 34,7895 -0.02%
ALTIN 2.393,19-0,14
BITCOIN 19215402,91%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Göktaş’dan Çolakbayraktar’ın Çalışmalarına Övgü

Bakan Göktaş’dan Çolakbayraktar’ın Çalışmalarına Övgü

ABONE OL
Şubat 12, 2024 12:36
Bakan Göktaş’dan Çolakbayraktar’ın Çalışmalarına Övgü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Çolakbayrakdar’ın toplumsal belediyecilik anlayışıyla çok değerli yatırımlar yaptığını ve projeleriyle öncülük ettiğini belirten Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, “Kendileri Kocasinan ve Kayseri‘ye kattığı bedellerle toplumsal belediyecilik anlayışının çok değerli örneklerini gerçekleştiriyor. Aile bireylerine sıcak bir ortam sunan Kocasinan Akademi’nin mimari belediye liderimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Açılışa Katıldı

Kocasinan Belediye Lideri ve Lider Adayı Ahmet Çolakbayrakdar’ın mesken sahipliğinde Ertuğrulgazi Mahallesi’nde düzenlenen açılış merasimine; Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, TBMM Ulusal Savunma Komitesi Lideri ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Dr. Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, AK Parti Vilayet Lideri FatihÜzüm, AK Parti Bayan Kolları Lideri Meral Koşar, AK Parti Kocasinan İlçe Lideri Selçuk Melekoğlu, MHP Kocasinan İlçe Lideri Hacı Ali Doğan, sivil toplum kuruluşları, vilayet müdürleri, oda liderleri, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, muhtarlar ve Kayserililer katıldı.

Gece Gündüz Çalışıyoruz

Programın açılış konuşmasını yapan Lider Çolakbayrakdar, Türkiye‘ye örnek bir ilçe oluşturmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı. Kayseri’ye daha âlâ bir formda hizmet edebilmenin çabası içinde olduklarına dikkat çeken Lider Çolakbayrakdar, “Kocasinan, yüzölçümü bakımından merkezdeki en büyük ilçedir. Merkezde yapılaşmasını tamamlamış imarlı mahalleler ve imarı yenilemeye gereksinimi olan mahalleler, bir öbür taraftan da vaktinde imarsız bir hareketle bugünlere kadar gelmiş gecekondu imarsız yapıların olduğu mahalleler var. Bilhassa şükür Allah’a ilçe belediyesi olarak bizimki üzere kentsel dönüşüm yapan ikinci bir belediye Türkiye‘de yok. Kentsel dönüşümü, kendi imkânlarımızla kendi ölçeğimizde ve kendi belediyemizdeki işçiyle yapıyoruz. Bu noktada kentsel dönüşümle çehresi değişen Ertuğrulgazi Mahalle’mize Kayseri’nin en büyük tesisini kazandırdık. Kendi öz kaynaklarımızla yatırım yapıyoruz. Kamuda en büyük asfalt plentimiz, Kayseri’de tek olan taş ocağımız, freze aracımız yanı sıra dünya standartlarının kriteri olan kişi başı düşen yeşil alanı olarak ikiye katladık. Yani rutin belediyeciliği en düzgün formda yapıyoruz ve sıra dışı farklı belediyecilik alanında da örnek hizmet üretiyoruz” diye konuştu.

7’den 70’eHerkes Yer Buluyor

İlçeye toplam 41 tesis kazandırdığını belirten Lider Çolakbayrakdar, “Kocasinan Akademi ile 7’den 70’e herkesin içerisinde kendine yer bulabildiği; spor etkinliklerinin yapıldığı, kültürel faaliyetlerin yürütüldüğü, sanatsal yeteneklerin gün yüzüne çıktığı, yeni marifetlerin kazanıldığı, eğitim ve tahsil programlarının yürütüldüğü, spor branşlarında kentimize madalyalar kazandıran sportmenlerin da yetiştiği geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz. Toplumsal tesislerimiz hemşerilerimizin bir ortaya gelerek dostluk bağlarını pekiştirdiği, nitelikli vakit geçirdikleri yerler haline geldi. Önceliğimiz aile, çocuklar ve bayanlardır. Mahallelerimizi cazibe merkezi haline getiren tesislerimizin, her geçen gün sayısını artırıyoruz. Vatandaşlarımızın tesislerimize olan ağır ilgisi ve memnuniyeti, bizleri yenilerini kazandırma konusunda teşvik ediyor. Bu çerçevede 41 adet toplumsal tesisi ilçemize kazandırdık. Bugün burada Kayseri’mizin en büyük tesisi olan Kocasinan Akademi toplumsal tesisinde her alanda hizmet vereceğiz. Bu bölgede 100 bine yakın hemşehrim yaşıyor. Bu tesis için 9 bin üzerinde ön kayıt alınmıştır. Tesisin kapasitesi 3 bine yakındır. 3 katı ön kayıt alan tesisimiz demek ki hakikat yatırım yapılmıştır. Kocasinan Akademi, artık aile akademisidir” halinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç ise bölgeye yeni bir toplumsal tesis daha kazandıracaklarının muştusunu vererek, “Kocasinan’a 41 tesisten ötürü 41 sefer maşallah diyorum. Birçok alanda vilayetimizde devasa hizmetler yapılmaktadır. Bundan ötürü liderimize hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

TBMM Ulusal Savunma Komitesi Lideri ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da “Önceliğimiz, beşere olan yatırımdır. Çocuklarımızın gelecekte daha hoş ortamlarda yaşaması için belediyelerimiz çok hoş örnekleri ortaya koyuyorlar. Hizmeti ayağa getirme anlayışı içerisinde ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’felsefesi içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbirliğiyle kentimize kaç hizmetler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bakan: Ahmet Lidere Teşekkür Ediyorum

Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise Lider Çolakbayrakdar’ın toplumsal belediyecilik anlayışıyla çok değerli yatırımlar yaptığını ve projeleriyle öncülük ettiğinin altını çizerek,”Kıymetli Kayserililer, Anadolu’nun en çalışkan ülkemizin en büyük kentlerinden biri olan Kayseri’de sizlerle bir ortaya gelmekten çok memnunum. Türkiye, milletimizin inancı ve eforuyla yüzyıllık kıssasında her alanda yükselen bir bedel haline geldi. Türkiye Yüzyılı ise ülkemizin artık dünya çapında büyük bir güç olacağının işaretini veriyor. Bakanlık olarak aileyi güçlendirmeyi ve toplum refahını sağlamaya yönelik çok istikametli çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmaları yürütürken mahallî idarelerimiz bizim en yakın yol arkadaşlarımızdır. Bugün Kayseri kentimizin en büyük toplumsal tesisi olan Kocasinan Akademi’yi açıyoruz. Belediyemizin kentimize kattığı 41’nci toplumsal tesisimiz, Kayserili tüm hemşehrilerimize kadın-erkek, genç-yaşlı, çoluk-çocuk üzere herkese ağırlamaya hazır. Kocasinan Akademi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde işte, okulda ve farklı meşguliyetlerle birbirinden uzak kalmış aile bireylerini bir ortaya getiriyor. Aile bağlarını güçlendiren aile bağlantısını pekiştiren çok sıcak bir ortam sunuyor. Ayrıyeten bayanlar için el sanatları, mesleksel eğitim kurslarıyla çalışma hayatına katılabilecekleri iş imkânları sağlıyor. Tesisimizde annelere eşlikeden çocuklara özel gündüz bakım hizmeti ve aktivite alanları da mevcut. Ayrıyeten gençlerimizin imtihanlarına takviye veren eğitimlerde veriliyor. Toplumsal siyasetlerimizin birbirinden hoş yansımaları olan bu pahalı hizmetlerin halkımıza ulaşmasında öncülük eden Kocasinan Belediye Liderimiz Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyorum. Kendileri Kocasinan ve Kayseri’ye kattığı pahalarla toplumsal belediyecilik anlayışının çok değerli örneklerinden birini gerçekleştiriyor. Bayan kooperatiflerine dayanak olurken yöresel eserlerin yetiştirilmesi için özel dayanaklar veriyor. Kayseri’de tarımı canlandıran teşviklerle geleceğimize de yatırımlar yapıyor. Liderimizin 31 Mart’ta halkımızın seçimiyle başlayacağı yeni periyotta çalışmaları en hoş formda sürdüreceğine inancımız tam. Kocasinan Akademi’nin mimari belediye liderimize teşekkür ediyorum. Yeni periyotta muvaffakiyetlerinin katlanarak devam etmesini diliyorum” tabirlerini kullandı.

Konuşmaların akabinde dualar eşliğinde tesisin açılışı gerçekleştirildi. Akabinde Lider Çolakbayrakdar, protokole tesisi ayrıntılı bir biçimde gezdirmesiyle merasim sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al