DOLAR 32,4079 0.1%
EURO 34,8215 -0.01%
ALTIN 2.399,790,14
BITCOIN 19303363,96%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Tenis Federasyonu Lideri Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Türkiye Tenis Federasyonu Lideri Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

ABONE OL
Şubat 12, 2024 12:48
Türkiye Tenis Federasyonu Lideri Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Tenis Federasyonu Lideri Cengiz Durmuş, Kayseri Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Lider Memduh Büyükkılıç ile bir ortaya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya nazaran, ziyarette Büyükkılıç ve Durmuş, Kayseri’de yapılacak tenis yatırımlarıyla ilgili istişarede bulundu.

Ziyarette konuşan Büyükkılıç, Kayseri’nin Avrupa Spor Kenti unvanını aldığı anımsatarak, bunu kalıcı hale getirmek için çaba gösterdiklerini belirtti.

Sporun çeşitliliği ve altyapısı itibariyle çok güçlü bir pozisyonda olduklarını aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

“Kışın Erciyes Kayak Merkezi ön plana çıkarken, otellerimizin sayısının artması ve yatırımcıların otelleri yazın da açık tutacağı istikametinde bizleri yüreklendirici yaklaşımda bulunması, bizim de spor alanında hem çeşitlendirmek hem de kamp imkanlarını daha da arttıracak çabanın içerisinde olmak ismine çalışmalarımız, projelerimiz var. Kayseri, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile futbol kulüpleri açısından tercih edilen bir kent olacak. Sizlerle iş birliği halinde üzerimize ne düşüyorsa yapacağız, yaptıracağız. Daima bir arada Kayseri’yi hem açık hem kapalı tenis alanlarıyla yeterli bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Bundan hiç kuşkumuz yok.”

Durmuş da bilhassa son 10-15 yılda Türkiye’de sporun çok kıymetli hale geldiğini belirterek, “Tenisin bağdaştıran, birbirine sevgi hürmet oluşturan lisanını ulusal ve milletlerarası turnuvalar yaparak, dünyanın en fazla memleketler arası turnuva düzenleyen ülkesi haline geldik.” tabirini kullandı.

Kaynak: AA / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al