DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343530,73%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Haber
  • Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor

ABONE OL
Şubat 2, 2024 06:12
Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okullu Yıldız Erkekler Kayseri Şampiyonu olan Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, Türkiye Şampiyonası için oynadığı iki hazırlık maçı ile çalışmalarını sürdürdü.

25 – 27 Mart tarihleri ortasında yapılacak Okullu Yıldız Erkekler Futbol Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren Kayseri şampiyonu Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, amatör ekiplerle hazırlık maçı yaparak kıymetli şampiyonaya hazırlanıyor.Son olarakKocasinan Şimşekspor ve Sungur FK U-15 grupları ile iki hazırlık maçı oynayan Kayseri şampiyonu, eksiklerini görme imkanı buldu. Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu Antrenörü Vücut Eğitimi ve Spor Öğretmeni Şafak Afan, iki hazırlık maçının son derece verimli geçtiğini söyledi.

Afan konuşmasında, “Sungur FK ve Kocasinan Şimşekspor’un U 14 grupları ile hazırlık maçları yaptık. Önümüzdeki günlerde GültepesporU-15 ile tekrar bir hazırlık maçı yapacağız.Kayseri’de futbol antrenörlerimiz bizi kendi alanlarında ağırlayarakTürkiye Şampiyonası’na hazırlanmamızda bizlere yardımcı oluyor. Okul sporlarında kümelerde ve Türkiye şampiyonasındaki kadrolar vilayet karması düzeyinde. Kaliteli ve uzun yıllar tıpkı grupta oynayan öğrencilerin oluşturduğu ekiplerin vilayetlerini temsil ettiği bir turnuva olacak. İşimizin sıkıntı olduğunu biliyoruz. Hazırlık maçları ile eksiklerimizi görmeye çalışıyoruz. Bizim bu şampiyonaya hazırlanmamız için her türlü dayanağı veren tüm antrenör arkadaşlara teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al