DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22366412,75%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Silahlı akına uğrayan gazeteciden birinci açıklama: ‘Önceden planlamış ve binanın önünde beklemiş’
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Haber
  • Silahlı akına uğrayan gazeteciden birinci açıklama: ‘Önceden planlamış ve binanın önünde beklemiş’

Silahlı akına uğrayan gazeteciden birinci açıklama: ‘Önceden planlamış ve binanın önünde beklemiş’

ABONE OL
Şubat 5, 2024 18:48
Silahlı akına uğrayan gazeteciden birinci açıklama: ‘Önceden planlamış ve binanın önünde beklemiş’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Silahlı akına uğrayan gazeteciden birinci açıklama: “Önceden planlamış ve binanın önünde beklemiş”

KAYSERİ – Kayseri‘nin Kocasinan ilçesinde silahlı akına uğrayan Gazeteci Azim Deniz hastanede yaptığı açıklamada, saldırıyı yapan şahsın yakın aralıktan ateş ettiğini söyleyerek, “Önceden planlamış ve binanın önünde beklemiş” dedi.

Edinilen bilgiye nazaran, Kocasinan ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi Karasu Sokak’ta meydana gelen olayda, konutundan çıkan Gazeteci Azim Deniz’e kimliği belirlenemeyen kuşkulu ya da şüpheliler tarafından ateş açıldı. Bacağından ve karnından yaralanan Deniz, yakınları tarafından Kayseri Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Azim Deniz buradaki müdahalenin akabinde ambulansla Kayseri Kent Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis takımı sevk edildi. Olay yerinde güvenlik tedbiri alan takımlar, inceleme yaptı. Polis grupları olaya karışan kuşkulu yada şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Aracına giderken hücuma uğradığını söyleyen gazeteci Azim Deniz, “Sabah saat 9’da konuttan çıkıyordum. Bahçede aracıma geçtim. Aracıma tam giderken binanın otoparkında tanımadığım bir şahıs yanıma yaklaştı. Direkt yakın aralıktan ateş etti. Sonrasında da otomobiline bindi. Otomobilini park etmiş, daha evvelce planlamış ve binanın önünde beklemiş. Sonra otomobiline bindi kaçtı. Ben yardım istedim komşulardan. Oğlum kendi özel otomobilimizle beni hastaneye getirdi. Gerisini bilmiyorum. Sağ olsun hastanede başhekim ve tabiplerle birlikte tüm sıhhat çalışanları ilgilendiler. Yardımcı oldular sağ olsunlar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al