DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22425881,08%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Karaman’da 1 milyon 100 bin liralık ziynet eşyası çalan 3 bayan tutuklandı

Karaman’da 1 milyon 100 bin liralık ziynet eşyası çalan 3 bayan tutuklandı

ABONE OL
Şubat 5, 2024 18:36
Karaman’da 1 milyon 100 bin liralık ziynet eşyası çalan 3 bayan tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaman‘da 1 milyon 100 bin liralık ziynet eşyası çalan 3 bayan tutuklandı

Hırsızlık şüphelilerinin siteye yürüyerek gelip gitmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi

KARAMAN – Karaman’da kapı kilidini kırarak girdikleri daireden 1 milyon 100 bin liralık ziynet eşyası çaldıkları ileri sürülen 3 bayan hırsız tutuklandı. Hırsızlık olayına karışan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ederken, bayanların siteye yürüyerek gelip gitmeleri ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Hırsızlık olayı, 10 gün evvel Urgan Mahallesinde bulunan bir sitede yaşandı. Edinilen bilgiye nazaran, O.I., akşam konutuna geldiğinde oturduğu dairenin çelik kapı kilidinin kırılarak içeri girildiğini gördü. Meskenin karıştırılarak yatak odasındaki 1 milyon 100 liralık ziynet eşyasının alındığını fark eden mesken sahibi durumu çabucak polise bildirdi. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Vilayet Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Ofis Amirliği takımları, olayla ilgili çalışma başlattı. Sitenin güvenlik kamarası kayıtlarını incelemeye alan dedektifler, siteye huzursuz bir halde yürüyerek gelip giden ve yüzlerini atkıyla kapamaya çalışan 5 bayanın olduğunu tespit etti. Hırsızlık olayını bu bireylerin gerçekleştirmiş olabilecekleri ihtimali üzerinde duran gruplar, Kent Güvenlik İdare Sistemi’nden bayanların gidiş güzergahlarını takibe aldı. Hırsızlık şüphelilerinin sabah saatlerinde 38 plakalı bir arabayla Kayseri

Hırsızlar Kayseri‘de yakalandı

Hırsızların yakalanması için Hırsızlık Ofis Amirliği grupları, Kayseri emniyeti ile irtibata geçti. Zanlıların birinci olarak araç plakasından adres bilgileri belirlendi. Daha sonra şüphelilerin yakalanması için oluşturulan özel bir grup Karaman’dan Kayseri’ye gitti. Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü ile Karaman’dan giden özel takımlar şahısların adreslerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda adreslerinde bulunan aracın ruhsat sahibi Tuncay Y. ile hırsızlık şüphelisi bayanlar İpek T. (25), Gizem Ç. ve Hatice F.’yi yakalayarak gözaltına alındı. Adreslerinde bulunmayan Gülcan S. ile 10 başka hırsızlık kabahatinden aranan Şakir I.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüphelilerin konut ve araçlarında yapılan aramalarda ise çalıntı ziynet eşyaları bulunamadı.

3 kuşkulu tutuklandı

Özel takım tarafından Karaman’a getirilen 3’ü bayan 4 kuşkulu, emniyetteki süreçlerin tamamlanmasının akabinde adliyeye sevk edildi. Hakim karışışına çıkan zanlılardan İpek T., Gizem Ç. ve Hatice F., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, aracın ruhsat sahibi Tuncay Y., savcılıktaki sözünün akabinde hür bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al