DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22413620,92%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lider Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde Dönemin Başladığını Kutladı

Lider Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde Dönemin Başladığını Kutladı

ABONE OL
Ocak 1, 2024 09:00
Lider Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde Dönemin Başladığını Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’nin incisi, İç Anadolu’nun en yüksek dağında bulunan ve Erciyes A.Ş. tarafından yönetilen Erciyes Kayak Merkezi’nde yerli ve yabancı kayak severlerle bir ortaya geldi. Lider Büyükkılıç, yeni dönemin iyi olması temennisinde bulunarak yeni yılı da kutladı.

3 bin 917 metre yüksekliği, üzerindeki doğal gölleri, kayak yapmaya uygun kar kalitesi ve dizayn edilmiş pistleri, tesisleri, oksijen deposu pak havası, doğal hoşluk ve harika görünümü ile turizmin amiral gemisi Erciyes’te yeni dönem başladı. Erciyes, 112 kilometrelik 41 kayak pisti ve 19 mekanik tesisi ile yeni dönemin çabucak başında yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken Lider Büyükkılıç, yurt içi ve yurt dışından Erciyes Kayak Merkezi’ne gelen kayak severlerle buluştu. Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç’a kayak merkezi ziyaretinde AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da eşlik etti. Lider Büyükkılıç, yurt dışından gelen turistlerin yanı sıra hafta sonunu fırsat bilen yurdun çeşitli yerlerinden ve Kayseri’den Erciyes Kayak Merkezi’ne gelen vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde dönemin başladığını belirterek, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun bir döneme daha eriştik. Erciyes Kayak Merkezi’mizde dönem başladı. Otellerimiz dolu. Kayak merkezlerimiz hizmete girdi ve vatandaşlarımız da pırıl pırıl ortamda bu hizmetlerden yararlanmaya çalışıyor. Görüldüğü üzere teleferiklerimiz, telesiyejlerimiz, gondollarımız, kızaklarımızın hepsi çalışıyor ve vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Yeni periyodun güzel, uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu. Yeni yılı da kutlayan Büyükkılıç, “Daha kaç yıllara diye dua ve temennide bulunuyorum. 2024’ü de bu vesileyle kutluyorum” dedi. Lider Büyükkılıç, turizmin amiral gemisi olarak nitelendirerek, şunları söyledi;

“Erciyes’i Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’yle, sıcak suyuyla inşallah termal boyutuyla Kayseri’mizin gururu olan, turizmin amiral gemisi olan, çok pahalı Mehmet Özhaseki Bakanımızın bu manalı projesini daha da âlâ noktalara taşıyarak 4 mevsim Erciyes’in hizmet verdiği ve sporun, atletin da dostu ve merkezi bir alan olarak anılacağına inanıyorum. Emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”

Büyükkılıç ayrıyeten AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’ya da teşekkür ederek, “Milletvekilimizin de yıllarca burada emeği göz arkası edilmeyecek biçimde. Hala de bizim her vakit istişare ettiğimizi her vakit yanımızda gördüğümüz ve güç aldığımız bir milletvekilimiz olarak da ayrıyeten kendisine teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı. AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ise; “Erciyes’te yeni bir dönem başladı. Arkadaşlarımız üstün çabayla kayak merkezimizi halkımızın hizmetine sundular. Yabancı konuklarımızı getiren uçaklarımızda kentimize birer birer iniyor. Şuanda Erciyes’te birçok vatandaşımız yılbaşını geçirmek üzere burada bulunuyor” dedi. Erciyes’in kente çok önemli ekonomik ve toplumsal canlılık kazandırdığına değinen Cıngı; “Otellerimizde doluluk oranları güzel gidiyor çok şükür. Bu kurallarda açılacak en ülkü kayak merkezini şuanda vatandaşlarımız keyifle kullanıyorlar. Çok şükür Erciyes kentimize, sağ olsun Büyükşehir Belediyemizin, liderlerimizin çaba ve dayanaklarıyla çok önemli bir ekonomik ve toplumsal canlılık kazandırıyor. Her geçen gün bu faaliyetlerin arttığını görüyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda turizmin bütün çeşitlerinin yapıldığı bir Erciyes’e daima bir arada kavuşacağız” formunda konuştu. Milletvekili Cıngı, vatandaşların yeni yıllarını da tebrik etti.

Kayak severlerin ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Büyükkılıç, vatandaşlarla günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirirken kayak severler ise Erciyes Kayak Merkezi’ne hayranlıklarını lisana getirerek Lider Büyükkılıç’a teşekkür ettiler. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al