DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayserispor Futbolcuları Okul Ziyaretinde

Kayserispor Futbolcuları Okul Ziyaretinde

ABONE OL
Ocak 5, 2024 15:24
Kayserispor Futbolcuları Okul Ziyaretinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü ve Kayserispor ortasında yapılan protokol çerçevesinde, okul ziyareti gerçekleştiren futbolcular Hasan Ali Kaldırım ve Dimitrios Kolovetsios, öğrencilerle tarafından coşkuyla karşılandı.

Seyyid Burhaneddin Mesleksel ve Teknik Aanadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen buluşmaya, Vilayet Ulusal Eğitim Müdür Yardımcıları Şemun Akman, Nurettin Şahin, emekli Vilayet Ulusal Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Karaca, Kayserispor futbolcuları; Hasan Ali Kaldırım ve Dimitrios Kolovetsios, Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Kayserispor İdari Menajeri Yunus Akbulut, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okulda ağır ilgiyle karşılaşan futbolcular, öğrencilerle eğlenceli vakit geçirdi. Öğrencilerin futbolculara yönelttiği farklı sorular renkli anlara sahne oldu. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç mezunu olduğu okulda öğrencilere tablet armağan etti.

Programın sonunda futbolcular, öğrencilerin forma ve atkılarını imzalayarak, tezahüratlar eşliğinde okuldan ayrıldı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al