DOLAR 32,2136 0.02%
EURO 35,4169 0.33%
ALTIN 2.520,250,80
BITCOIN 2147854-0,57%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na 35 milyon TL’lik asfalt yatırımı

Kayseri’de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na 35 milyon TL’lik asfalt yatırımı

ABONE OL
Ocak 14, 2024 08:36
Kayseri’de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na 35 milyon TL’lik asfalt yatırımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri‘de üretimin kalbi olan Organize Sanayi Bölgesi’ne giden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki tamamlanan asfalt yol incelemesinde bulunarak, “35 milyon TL’lik yağ üzere asfalt oldu” diye konuştu.

Ulaşılabilir bir kent için yollardaki konforu ve güvenliği arttırma ile genişletme ve düzgünleştirme çalışmalarına orta vermeden devam eden Lider Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 3 şerit halinde tekrar yenilenen ve asfaltı yapılan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı yolunda açıklamalarda bulunarak, yolun güzel olması temennisinde bulundu. Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Organize Sanayi’mizle, Altınoluk Mahallemizin ortasındaki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’mızın bu kısmının hem geliş-hem gidiş kısmını 3 şerit formunda tekrar yeniledik, asfaltını yaptık, orta refüjü düzenledik ve kenarlarda su kanallarını tekrar yaptık. Ayrıyeten her iki tarafın da duvarlarını yeniledik” diye konuştu. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşım sağlayan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nı kullanan vatandaşlar tarafından dua aldıklarını lisana getiren Lider Büyükkılıç, yolun 35 milyon TL maliyeti olduğunu tabir ederek; “Kısacası yaklaşık 35 milyon TL’lik bir yatırım ile burası çok kullanılan ve ağır tonajlı araçların geçmesinden kaynaklı olarak da standardının bozulduğu ve kademelerin oluştuğu bir boyuttan artık yağ üzere asfaltının olduğu ve iş adamlarımızın buradaki Organize Sanayi’mizin hakikaten çalışan kardeşlerimizin hepsinin bizlere dua ettiğini gördük” tabirlerini kullandı. Açıklamasında Büyükkılıç, şoförlere trafik kurallarına uymaları konusunda tavsiyelerde bulunarak, “Ben emeği geçen Fen İşleri takımımıza teşekkür ediyorum, iyi uğurlu olsun diyorum. Cenab-ı Allah kaza bela vermesin” diyerek yolu kullanan şoförlerden kurallara uymaları ve çok sürat yapmamaları ricasında bulundu.

Başkan Büyükkılıç’a incelemeler esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal da eşlik etti. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al