DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22704312,20%
Kayseri
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kayseri’de Belediye Personelleri İle Toplu İş Mukavelesi Görüşmeleri Başladı

Kayseri’de Belediye Personelleri İle Toplu İş Mukavelesi Görüşmeleri Başladı

ABONE OL
Ocak 9, 2024 12:00
Kayseri’de Belediye Personelleri İle Toplu İş Mukavelesi Görüşmeleri Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediyelerinde takımlı personel durumunda çalışan çalışanın 16’ncı Periyot Toplu İş Kontratı görüşmelerine başlandı.

Gönül belediyeciliğinin Kayseri’deki öncüsü Büyükşehir Belediyesi, metropol ilçe belediyeleriyle birlikte Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile belediyelerde çalışan takımlı personellerin toplu iş mukavelesi görüşmelerine başladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 16’ncı Periyot Toplu İş Mukavelesi görüşmelerinin birinci toplantısına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Lideri Oğuzhan Postallı, Melikgazi, Kocasinan, Talas Belediye Lider yardımcıları ve ilgili müdürler ile Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Lideri Serhat Çelik ve sendika temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, takımlı çalışanların toplu iş mukavelesi görüşmelerine başladıklarını tabir ederek, “Burada takımlı personellerimizin toplu iş mukavelesi ile ilgili birinci görüşmede belediyelerimizle bir arada bir ortadayız. Liderlerimizi temsilen ilgili belediyelerimizin lider yardımcıları, insan kaynakları müdürleri, temsilcileri, sendikamızın idaresi, temsilci arkadaşlarımız daima birlikte buradayız. Biz mevzu üzerinde ince çalışmaları yaptıktan sonra karar çalışmasında belediye liderlerimizin bulunduğu ortamda sunmak suretiyle karara yönlendireceğiz” diye konuştu.

“Hep birlikte hizmet üretiyoruz”

Belediye çalışanlarına teşekkür eden ve daima birlikte hizmet ürettiklerini kaydeden Öztürk, “Çalışmalarımızda kurumlarımızın hizmetlerine takviye veren katkı veren bütün personel işçisi arkadaşlarımıza, liderlerimiz ismine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz. Çalışıyorlar, daima bir arada hizmet üretiyoruz ve sonuçta bu kente katkı sağlıyorlar. Biz de onların her periyot olduğu üzere toplu iş kontratı görüşmelerini yapmak suretiyle hak ettikleri maaşları, toplumsal hakları düzenlemek suretiyle elimizden gelen katkıyı vermeye çaba ediyoruz” tabirlerini kullandı.

“Belediye liderlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Genel Sekreter Yardımcısı Öztürk, toplu iş kontratı görüşmelerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Bu çalışmaya katkı veren bütün belediyelerimizdeki arkadaşlarımıza teşekkür ederken, tekrar kontratın tarafı olan sendikamızın yetkililerine de buradan tekrar güzel geldiniz diyorum. Bu başlangıç olan toplantıdan sonraki görüşmelerimizin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum Bu manada da bize bu imkanları sağlayan bütün belediye liderlerimize ayrıyeten burada teşekkürlerimizi sunuyoruz” formunda konuştu.

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Lideri Serhat Çelik de Kayseri belediyeciliğinin hiçbir vakit için çalışanları mağdur etmediğini kaydetti. Lider Çelik, Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederek şunları söyledi:

“Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığımız ile Kayseri Büyükşehir Belediyemiz, Melikgazi, Kocasinan, Talas belediyelerimizde takımlı olarak çalışan arkadaşlarımızın 16’ncı devir toplu iş mukavelesi görüşmelerini başlatıyoruz. Her vakit bir orta nokta bulundu, muahede sağlandı. Bu vakte kadar model olan Kayseri belediyeciliği hiçbir vakit için çalışanları mağdur etmedi. Başta Büyükşehir Belediye Liderimize, Melikgazi, Kocasinan, Talas Belediye liderlerimize teşekkür ediyorum.” – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al