DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22425881,08%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden Ebeveynlik Meşalesi Eğitim Programı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden Ebeveynlik Meşalesi Eğitim Programı

ABONE OL
Ocak 9, 2024 11:36
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden Ebeveynlik Meşalesi Eğitim Programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Kayseri Mesleksel Eğitim ve Kültür A.Ş.’nin (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi “Ebeveynlik Meşalesi” eğitim programı tamamlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Lider Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları ile toplumsal bedellere, vatandaşların çok taraflı eğitim ve gelişimine değer veren faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede KAYMEK Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından ‘Sağlıklı birey, keyifli aile, güçlü gelecek’ sloganı ile Ebeveynlik Meşalesi Eğitim Programı düzenlendi.

Besime Özderici Manisiz Hayat Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi İşletme İştirakler Daire Lideri, KAYMEK Genel Koordinatörü Cenani Ayaydın konut sahipliğinde gerçekleşen programda, uzmanlar Sebahat Bayar ve Muhammed Ali Akdağ tarafından sağlıklı ebeveyn-çocuk bağına dair bilgiler verildi.

KAYMEK uzmanlarınca verilen ve tamamlanan eğitimlerde ebeveyn çocuk bağlantısı birçok istikametten ele alınarak, aile yapılarının daha keyifli bir yapıya kavuşmasına katkı sunulması amaçlandı.

Ücretsiz olarak düzenlenen eğitimlerde program sonunda iştirakçilere katılım evrakı takdim edildi, hatıra fotoğrafı çekildi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi çalışmalarıyla ‘Aile Danışmanlığı, Öğrenci Rehberliği, Küme Rehberlikleri, Üniversite ve Lise Tercih Danışmanlığı, Kurumsal Seminerler, İlçe Seminerleri, Okul Seminerleri ve Bağımlılıkla Gayret Eğitimleri’ ve ‘Mutlu Evlilik Akademisi’ üzere birçok mevzuda vatandaşlara sunduğu hizmetlerine devam ediyor. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al