DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su Tüketim Tarifesini 1 Yıl Boyunca Sabitledi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su Tüketim Tarifesini 1 Yıl Boyunca Sabitledi

ABONE OL
Ocak 10, 2024 08:48
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su Tüketim Tarifesini 1 Yıl Boyunca Sabitledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, su tüketim tarifesinin 1 yıl boyunca sabit kalmasına yönelik aldıkları kararın KASKİ açısından maliyetinin 600 milyon TL’yi bulmasının öngörüldüğünü belirterek, Büyükşehir olarak her vakit vatandaşların lehine hareket etmeyi sürdüreceklerini söyledi. Lider Büyükkılıç, ayrıyeten hayvancılıkla uğraşan vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin su faturalarının da yarısını ödediklerini hatırlattı.

Hayata geçirdiği yatırım ve projelerle kent merkezi ve kırsalda adeta Kayserililerin gönüllerine dokunan Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliğinin en hoş örneklerini sergilemeye devam ediyor. Lider Büyükkılıç, Kayseri‘nin bir cazibe merkezi olduğunu belirterek ” Kayseri, merkeziyle, taşrasıyla ihya ve imar olması için gece gündüz demeden ibadet aşkıyla çalıştığımız bir kenttir. Halkla iç içe olarak, onları dinleyerek, problemlerini gidermeye çalışarak, tüm ilçelerimizi bağrımıza basarak ve 16 ilçemizle el ele vererek bu kenti geleceğe taşıma tarafında çaba gösteriyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, vilayet genelinde 1 yıl boyunca su tüketim bedellerini sabitleme kararı aldıklarını söz eden Büyükkılıç, “Sadece ‘2024 yılında suyu sabitliyoruz’ cümlesi 600 milyon TL. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla insanlarımızın taleplerine, beklentilerine yanıt vermek ismine çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Hayvancılıkla uğraşan vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin su faturalarının da yarısını ödediklerini hatırlatan Lider Büyükkılıç, “Ayrıca, yaklaşık 11 milyon TL’lik 10 bine yakın hayvan işletmesinin su tüketim bedellerinin yarısını Büyükşehir Belediyesi olarak karşıladık. Hayvancılığı desteklemek maksadıyla hayvancılıkla uğraşanların tahakkuk eden su faturalarının yüzde 50’sinin yanı sıra üniversitelerin lisans, ön lisans kısımlarında örgün tahsil gören öğrencilerin ikamet ettiği meskenlerin su bedelinin yarısı Kayseri Büyükşehir Belediyemiz tarafından karşılanıyor. Son aldığımız kararla su fiyatlarını 1 yıl boyunca sabitleyerek hemşehrilerimizin yanında yer almaya devam ediyoruz. Yaklaşık olarak 600 milyon TL’lik öngörülen bir meblağı biz karşılayacağız” tabirlerini kullandı.

“Halka hizmet, Hakka hizmet”

Büyükkılıç, ‘Halka Hizmet, Hakka Hizmet’ anlayışının olmazsa olmaz olduğunu, 16 ilçe belediye lideri ile el ele, gönül gönüle verdiklerini vurgulayarak, “Her bir noktada çalışmamız var, her bir noktada uğraşımız var, taşını elin altına koyan anlayış var. Ahenk kültürü içerisinde çalışıyoruz. Uygun bir noktadayız, yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşan anlayış ile yola devam diyoruz” formunda konuştu. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al