DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352671,04%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Regaib Kandili’ni kutladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Regaib Kandili’ni kutladı

ABONE OL
Ocak 10, 2024 08:36
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Regaib Kandili’ni kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Regaib Kandili hasebiyle bir bildiri yayımladı. Lider Büyükkılıç, iletisinde, “Bizler için özel günler olan kandillerimizden birincisi ve mübarek üç ayların başlangıcında olan Regaib Kandili’nin birlik ve beraberliğimize ve maddi manevi düşüncelerden kurtuluşumuza vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Regaib Kandili iletisinde “11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi, ‘Üç Aylar’ın başlangıcında bulunan Regaib Kandili’ni ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık ismine en içten dua ve temennilerimle tebrik ediyorum” dedi. İslam alemi için böylesi değerli ve manalı günlerin inananlarca dua, tövbe ve ibadetler ile değerlendirilmesinin kıymetine değinen Lider Büyükkılıç, “Şükürler olsun bir kere daha on bir ayın sultanı Ramazan ayının habercisi olan Regaib Kandil’imize eriştik. Cenab-ı Allah, İslam alemi için manevi bir fırsat olan, sevincini ve heyecanını yaşadığımız Regaib Kandili’ni ve Üç Ayları dua, tövbe ve ibadetler ile en verimli biçimde ihya edebilmeyi nasip eylesin” sözlerini kullandı.

Büyükkılıç, kandil gecelerinin birliğe, beraberliğe, dayanışma ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunarak başta Kayserililer ile birlikte tüm İslam aleminin Regaib Kandili’ni tebrik etti ve kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Ramazan’ın habercisi olan Regaib ile kendimizi on bir ayın sultanına hazırlayalım, Ramazan ayına en hoş halde kavuşalım. Dolu dolu geçireceğimiz bir Regaib ve sonrasında ise üç aylar ile birlikte nihayetinde Ramazan bizleri beklemektedir. Şanlı Allah’tan umduklarımıza bizi kavuşturmasını temenni ediyorum. Bu his ve fikirlerle, mübarek üç ayların ve Regaib gecesinin milletimize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Büyük Rabbimden niyaz ediyorum. Cenab-ı Hak, Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kılsın ve bizi Ramazan’a kavuştursun.” – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al