DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22425881,08%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Yol Yenileme Çalışmalarını İnceledi
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Yol Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Yol Yenileme Çalışmalarını İnceledi

ABONE OL
Ocak 7, 2024 09:00
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Yol Yenileme Çalışmalarını İnceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin Organize Sanayi Bölgesi’ne kontakta değerli ana arterlerinden biri olan ve gün içerisinde binlerce aracın geçiş yaptığı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşım konforunu arttıracak ve şoförlere daha inançlı ulaşım imkanı tanıyacak yatırımlarını sürdürüyor. Bu gaye istikametinde Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kentin Organize Sanayi Bölgesi’ne temasta değerli ana arterlerinden biri olan ve gün içerisinde binlerce aracın geçiş yaptığı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda ekonomik ömrünü tamamlayan asfalt kaplamalar sökülerek yenilenmesi yapıldı. Bu çerçevesinde, ulaşım alanındaki yatırım ile çalışmalarına devam eden ve Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımda değerli bir güzergah olan yolda incelemelerde bulunan Lider Büyükkılıç’a teknik seyahat sırasında AK Parti Kayseri Vilayet Lideri Fatih Üzüm ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal da eşlik etti. Lider Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada; “Organize Endüstrimiz ile Altınoluk Mahallemizin ortasındaki yolumuz ile ilgili yıpranmadan kaynaklı düşünceler vardı. Onu hem burada frezeleyip, hem de asfaltını sıfırdan yapma suretiyle pırıl pırıl yolumuzu yaparak, bizi seven, güvenen, seçen iş adamlarımıza, Kayseri’mizin hoş beşerlerine layık olma yolunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu. Büyükşehir grubuna teşekkür eden Büyükkılıç, “Fen İşleri takımımıza ve bedelli Genel Sekreterimizin değerli takımına huzurlarınızda teşekkür ediyor, kentimize güzel uğurlu olsun diyor, lakin yolların kalitesi standardı arttığında hızlar artmasın” dedi.

Dolu dolu bir devir geçirdiklerini anlatan Büyükkılıç, “Cenab-ı Allah nazarlardan saklasın, Allah’a şükürler olsun dolu dolu bir devir yaşadık. Dolu dolu hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturduk. Hiçbir mazerete sığınmadık. Durmak yok, koşmaya devam. Allah utandırmasın” tabirlerini kullandı. AK Parti Vilayet Lideri Fatih Üzüm de yeni yapılan yolu ‘kaymak gibi’ diye nitelendirerek, başta Lider Büyükkılıç olmak üzere emeği geçen tüm çalışana teşekkür etti. Fen işleri takımlarına tatlı ikram eden Büyükkılıç, işçiye çalışmalarında kolaylıklar diledi.

5 bin metreküp hafriyat ve 11 bin 500 ton sıcak asfalt

Çalışmaya organize gidiş istikametinde trompet kavşaktan sonra başlanıp, çalışma Sazyolu Caddesi dönüşüne kadar olan kısımda geliş gidiş yenilenecek formda yapılırken, toplam çalışma yapılan uzunluk 2,6 kilometre ve gidiş geliş olarak yenilendi. Çalışma çerçevesinde yolun tespit edilen bölümlerindeki asfalt kaplamalar asfalt kazıma makineleri ile kazınıp, kazılan asfalt tali yollar ve kırsal bölgelerde kullanılarak geri dönüşümü sağlanıyor. Hafriyat süreci sonrasında yol sıcak asfalt yapılarak yenilenirken, bu çalışmalar için 5 bin metreküp hafriyat ve 11 bin 500 ton sıcak asfalt planlanıyor. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al