DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22477941,46%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gaziosmanpaşaspor U-18 Ligi’nden çekildi

Gaziosmanpaşaspor U-18 Ligi’nden çekildi

ABONE OL
Ocak 8, 2024 09:48
Gaziosmanpaşaspor U-18 Ligi’nden çekildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hafta sonu oynanan maç sonrası çıkan arbedede iki futbolcusu bıçakla yaralanan Gaziosmanpaşaspor Kulübü, yaptığı açıklama ile U-18 Ligi’nden çekildiğini duyurdu.

Kayseri U-18 Birinci Küme A Kümesi’nde hafta sonu oynanan Gaziosmanpaşa-İlbeyspor maçının akabinde çıkan hengamede Gaziosmanpaşaspor’dan iki futbolcu bıçakla yaralanmıştı. Bu olay sonrasında Gaziosmanpaşaspor Kulübü yaptığı açıklama ile U-18 Ligi’den çekildiklerini duyurdu. Kulübün resmi hesaplarından yapılan açıklama şöyle:

“Oynanan Gaziosmanpaşa- İlbeyspor U18 karşılaşmasında tepeyi yakından ilgilendiren maçta saha içerisinde oyun lehimize devam ederken rakip kadro 11 numaralı oyuncusunun futbol oyun kuralları içerisinde olmayan bariz sakatlamaya yönelik yaptığı faul sonrası gerilen oyunda rakibimizin eksik kalması gereken konum da hakemin ihraç kararı yerine ihtar ile geçiştirme aksiyonu sonrasında yaşanan tartışmalarda kadromuz eksik kalmış ve kalan dakikalarda çaba etmeye devam etmiş taktir edilecek bir oyunla çaba sona ermiştir. Spordan büsbütün uzaklaştığımız bu günlerde, bu güne kadar tahminen de gibisi yaşanmamış bir olay ile karşı karşıya gelindi. Karşılaşma sonunda gerginlik sonucu yaşanan tartışmalarda imajların ve polis memurlarına söz veren şahitlerin de belirtildiği üzere malüm grubun oyun içerisinde ihraç edilmesi gereken 11 numaralı oyuncusu, bu günlerde üniversite imtihanına hazırlanan tertemiz pırıl pırıl 2 genç oyuncumuza yönelik yaralayıcı cisim ile hücumda bulunmuştur. Açıklama yaptığımız saat de dikkatinizde olmasıyla bir arada Allah’a çok şükür iki oyuncumuz da sıhhat durumu âlâ olduğunu bu saate kadar hastanede denetim altında tutulmuş olup konutlarına taburcu edildiler. Yaşanan bu olay bütün Kayseri Amatör topluluğunun ayıbıdır. Bugün hiçbir galibiyet, hiçbir kupa, hiçbir şampiyonluk genç bir kardeşimizin sıhhatinden kıymetli değildir. Bugün idare olarak bir ortaya gelinmiş olup; Gaziosmanpaşa olarak U18 ekibimizi bu haftaya kadar oynadığı ve saha da gösterdiği haklı gururlu uğraşına son veriyor, ekibimizi ligden çekme kararı almış bulunuyoruz. Bu olaylarla ilgili gerekli ekip ve oyuncusunun gerek türel gerek ise amatör topluluk da alacağı kararların da takipçisi olacağız.” – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al