DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22382040,90%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Kayseri Hali’ni Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Kayseri Hali’ni Ziyaret Etti

ABONE OL
Ocak 8, 2024 09:36
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Kayseri Hali’ni Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, haftanın birinci iş gününde Kayseri Hali’ni ziyaret ederek, esnaflara iyi işler temennisinde bulundu.

Şehrin besin zincirinde değerli bir yeri olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hal Kompleksi’ni (KAYSEM) ziyaret eden Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, tek tek esnafları gezip, talep ve tekliflerini yerinde dinledi. Esnaflarla sohbet eden Lider Büyükkılıç, eserleri de inceleyerek; “Esnafımıza güzel işler dilerken, Kayseri’mizde hem eserlerin fiyatı uygun olduğunu hem de kaliteli eserlerin olduğunu görüyor, gözlemliyoruz. Esnafımıza teşekkür ediyoruz. Ahi ahlakı ile ahlaklanmış Kayseri esnafı diyoruz” diyerek, esnafa helalinden, bereketli karlar diledi. Hal ziyaretinde açıklamalarda bulunan Lider Büyükkılıç, “Cenab-ı Allah’a şükrediyoruz. Bir hafta başına daha eriştik. Hal esnafımızı sabahın erken saatinde ziyaret etmek suretiyle hem onları dinledik hem helalinden bol rızık temennilerinde bulunduk” dedi. Esnafların tavsiyelerine çok değer verdiklerini kaydeden Büyükkılıç, “Tavsiyelerini tabi ki çok önemsiyoruz. Geneliyle baktığımızda Kayseri’mize daima kaliteli malların geldiğini ve bu anlayış içerisinde de makul bir fiyat üzerinden de pazarlanması istikametinde dayanak olduklarını görüyoruz. Daima söylediğimiz; Kayseri’miz esnaf kentidir lakin ahi ahlakı ile ahlaklanmış bir esnaf anlayışı hayata geçirilmiştir. Haram helal noktasında her vakit hassasiyetleri olan çalışkan, dürüst, emniyetli, olduğu üzere malını pazarlayan lakin kaliteli eserlerin geldiğini de gördük” diye konuştu. Lider Büyükkılıç, hal esnafına iyi işler temennisinde bulunarak ve esnafın ulusal, manevi hassasiyetine dikkat çekerek, şunları söyledi;

“Esnafımıza helalinden tekrar bol rızık diliyoruz. Onlar bizim yüz akımız diyoruz. Ne vakit vatan millet, bayrak dediğimiz vakit kendisini feda etmekten çekinmeyen anlayışın sahibi diyoruz. Hakikaten bunu sarsıntı periyodunda yaşadık, gördük. Esnafımız, Allah razı olsun vermiş oldukları takviyeler ile hem oradaki kardeşlerimize, esnaflarımıza gerekli takviyesi azami gösterdiler. Bunu da tekrar hatırlatarak ben minnet duyuyor teşekkür ediyorum.”

Birlik, beraberlik bildirisi veren Büyükkılıç, “İyi ki varlar, her birinin alnından öpüyorum, yeterli ki varlar onlar bizim gururumuz fakat en kıymetlisi bizim ilacımız birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz, dayanışmamız diyorum” sözünde bulundu. KAYSEM A.Ş. İdare Şurası Lideri Burhanettin Acar ise; “Memduh Liderimiz halkın içinde, devamlı esnafımızın ardında, liderimiz erdem verdiler. Buradaki 118 tane esnafımız, yağmurda, çamurda, pandemide her vakit Kayseri’ye layık bir biçimde çalışmaya, gecenin 3’ünden öğlenin 3’üne kadar kaliteyi ve fiyatı Türkiye’de uygulamak için yapılan en büyük çalışmalar halimizdedir. Liderimize teşekkür ediyoruz, halkımızın devamlı yanındayız, Allah işini gücünü rast getirsin” halinde konuştu.

Sıcak ve samimi bir biçimde karşılandığı esnaflara bereketli çıkarlar dileyen Büyükkılıç, KAYSEM A.Ş. İdare Konseyi Lideri Burhanettin Acar ile de görüşerek, esnafların istek ve tekliflerini dinledi. Lider Büyükkılıç’a seyahat esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan da eşlik etti. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al