DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22381022,01%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayan, 3 Haftalık Kızını Yastıkla Boğarak Öldürdü

Bayan, 3 Haftalık Kızını Yastıkla Boğarak Öldürdü

ABONE OL
Ocak 31, 2024 10:48
Bayan, 3 Haftalık Kızını Yastıkla Boğarak Öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, 5 Temmuz 2020’de sabaha karşı Pınarbaşı ilçesine bağlı Kerimoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Ruhsal meseleleri olduğu öne sürülen Ayşe Bülbül, yaklaşık 1 ay evvel, doğum yapacak olması nedeniyle baba meskenine geldi. İlçe Devlet Hastanesi’nde 3 hafta evvel kız çocuğu dünyaya getiren Ayşe Bülbül, doğum sonrası yine babasının meskenine döndü. Bülbül, çiftçi olan eşiyle birlikte dünyaya gelen çocuklarına Melek ismini koydu. Bülbül 3 haftalık kızı Melek’i yastıkla boğarak öldürdü. Gözaltına alınan anne tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın akabinde iddianame hazırlanarak Ayşe Bülbül hakkında ‘alt soydan akrabayı taammüden öldürme’ kabahatinden dava açıldı. Davanın evvelki duruşmalarında Bülbül, tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

Kayseri 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında tutuksuz sanık Ayşe Bülbül hazır bulundu. Mahkeme Lideri, İstanbul İsimli Tıp Kurumu’ndan beklenen akıl sıhhati raporunun mahkemeye ulaştığını ve sanığın cezai ehliyetinin tam olduğuna dair görüşte bulunduğunu söyledi. Son kelamı sorulan sanık Bülbül, “Öyle bir şey yok. Ben bu türlü bir şey yapmadım” dedi. Mahkeme liderinin bir evvelki duruşmada, “Ağlıyor diye öldürdüm. Cezamı çekmek istiyorum” dediği tabirini hatırlatması üzerine ise sanık Bülbül, “Ne dediğimi bilmiyorum” yanıtını verdi.

Mahkeme heyeti sanık Ayşe Bülbül’ü, ‘alt soydan akrabayı taammüden öldürme’ kabahatinden ağırlaştırılmış müebbet mahpus cezasına çarptırdı. Akabinde ‘iyi hal’ indirimi uygulayarak cezasını müebbede düşürdü ve sanığın kararla birlikte tutuklanmasına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al