DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Nöbetçi Vekil programında kentteki yarımları kıymetlendirdi
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Haber
  • AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Nöbetçi Vekil programında kentteki yarımları kıymetlendirdi

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Nöbetçi Vekil programında kentteki yarımları kıymetlendirdi

ABONE OL
Ocak 3, 2024 10:24
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Nöbetçi Vekil programında kentteki yarımları kıymetlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, “Nöbetçi Vekil” programında kentteki yarımları kıymetlendirdi.

Çopuroğlu, partisinin vilayet başkanlığında gerçekleştirilen programda, 31 Mart’taki lokal seçimleri için büyükşehir belediye lider adaylarının birkaç gün içinde tüm Türkiye’de açıklanacağını söyledi.

Çopuroğlu, yaklaşık 1,5 milyar lira maliyetle hayata geçirilen havalimanı yeni terminal binası ve Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirakiyle resmi açılışının yapılacağını lisana getirdi.

Çopuroğlu, “Tramvay sınırlarımız sisteme alındı, çalışmaya başladı. Yeni yollarımız yapılırken gençler ortasında ağır istek gören ve her geçen gün sayısı artan kütüphanelerimiz belediye liderlerimizin uğraşlarıyla hayat buldu.” diye konuştu.

Çopuroğlu, kasım ayında ihracat rekorunun kırıldığını belirterek, şunları kaydetti:

“Bir dolarlık ithalat yapıyoruz, üç dolarlık ihracat yapıyoruz. İthalatımızın üç katı ihracat yapıyoruz. Kasım ayında Cumhuriyet tarihinin rekoru kırılmış vaziyette. Tabi şimdiye kadar olduğu üzere bundan sonra da çabalarımız Kayseri’de üretimi, istihdamı arttırmak için devam edecek. Öte yandan, tam bir müjde niteliğinde olan ve günü geldiğinde tekrar sayın bakanımızın ağzından duyacağımız bir çalışma, ilgili bölüme kıymetli katkı sağlarken Kayseri için de bulunmaz bir nimet olduğunu buradan tabir etmek istiyorum.”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini aktaran Çopuroğlu, kentin turizmine katkı sağlayacak yol haritalarının kıymetlendirilmesi için bir uzman talep ettiklerini de kelamlarına ekledi.

Kaynak: AA / Aktüel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al