DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22454431,42%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu: Yeni havaalanı terminal binası gün sayıyor

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu: Yeni havaalanı terminal binası gün sayıyor

ABONE OL
Ocak 3, 2024 10:12
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu: Yeni havaalanı terminal binası gün sayıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kayseri Vilayet Başkanlığı tarafından düzenlenen nöbetçi vekil uygulamasında açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri’ye yapılan yeni havaalanı terminal binasının yolcu almaya hazır vaziyette olduğunu söyleyerek, “Hava limanımız kurdelesinin kesilmesi için gün sayıyor” dedi.

Havaalanı terminal binası açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Kayseri’ye gelme ihtimali olduğunu söyleyen AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, “Kayserimizde yapılan çalışmalar tam manasıyla hayata geçmeye başladı ve tek tek meyvelerini vermeye başladı. Vaktinde hava limanı ihale edilmiş miydi edilmemiş miydi söylentilerine inatla çok şükür havaalanımız 1,5 milyar TL maliyet ile gün sayıyor. Kurdelesinin kesilmesinin gününü sayıyor. Çabucak çabucak iş bitmiş vaziyette, yolcu almaya hazır. İnşallah Cumhurbaşkanımızın Kayseri’ye ziyaretlerinde iddia ediyorum hem burada 1,5 milyar ödenekle yapılan hava limanımız hem de tekrar yaklaşık birebir bedelle yapılan millet bahçemiz hayata geçirilecek ve açılışını yapacağız. Tabi belediyelerimiz bunlar yapılırken boş durmadı. Tramvay sınırlarımız sisteme alındı, çalışmaya başladı. Yeni yollarımız yapılırken, gençler arsında yoğu ilgi gören bir mevzu da bilhassa sayısı her geçen gün onlarca olarak söz edilen ve artan kütüphanelerimiz belediye liderlerimizin çabaları ile hayat bulmuş vaziyette” dedi.

Çopuroğlu, yararlı vekil olmak için uğraş gösterdiklerini söyleyerek, “Hep başından beri söylediğimiz üzere birlikten kuvvet doğar bu kentte karşılık bulmuş vaziyette. Bugün milletvekili seçileli 234 gün oldu. Biz de Cumhurbaşkanımızın bizi milletvekili listesine koymasının akabinde vatandaşlarımızın oylarıyla seçildik. Çalışmalarımıza başladık, bir şeyler yapmaya uğraş ettik. Bir yararımız olur mu uğraşıyla hareket ettik, Allah da yüzümüzü kara çıkarmadı ve bir ekip şeyleri duyurma fırsatımız oldu. Kayserimizin bir evladı olarak sizlerin takviye ve yüreklendirmesi ile ‘faydalı vekil’ olmaya çaba ediyoruz. Mukadderat çabaya aşıkmış derler ya işte bu sebepten çalışan ve üreten Kayseri’nin vekili olarak kentimize yararlı olmaya devam edeceğimizi bir sefer daha tabir ediyor, herkesi hürmetle selamlıyorum” tabirlerini kullandı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al