DOLAR 32,2796 0.02%
EURO 35,0819 0.15%
ALTIN 2.409,76-0,08
BITCOIN 2183525-0,13%
Kayseri
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ORAN tarafından bin 200 projeye dayanak verildiğini açıkladı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ORAN tarafından bin 200 projeye dayanak verildiğini açıkladı

ABONE OL
Ocak 17, 2024 11:36
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ORAN tarafından bin 200 projeye dayanak verildiğini açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından Sivas, Kayseri ve Yozgat vilayetlerinde bu güne kadar bin 200 projeye dayanak verildiğini söyledi.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) İdare Şurası Toplantısı Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yılın birinci ORAN Kalkınma Ajansı İdare Şurası Toplantısı’nın Yozgat’ta gerçekleştirildiğini belirten Vali Mehmet Ali Özkan, yeni yıl ile birlikte ORAN Kalkınma Ajansı’nın 15. yılına girdiğini hatırlattı.

Sivas, Kayseri ve Yozgat vilayetlerinde bu güne kadar ORAN Kalkınma Ajansı’nın bin 200 projeye dayanak verdiğini de söz eden Vali Özkan, “İllerimizde insanımızın emeklerini üretime kazandırmak ve coğrafyamızı cazibe merkezi haline getirmek üzere çalışmalarımız devam ediyor. Yapılacak yatırımların hem vilayetlerimize hem ülkemize hem de insanımıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Toplantıya Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Lideri Hilmi Alım, Yozgat Belediye Lideri Celal Köse, Sivas Vilayet Genel Meclis Lideri Hakan Akkaş, Yozgat Vilayet Genel Meclis Lideri İskender Nazlı, Sivas TSO Lideri Zeki Özdemir, Yozgat TSO Lideri Taylan Alakoç ve ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin katıldı.

Toplantıda gündemdeki unsurlar kıymetlendirilerek karara bağlanılırken Toplumsal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) ve Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı (CMDP) için başlatılan ön müracaat süreçlerine ait de bilgiler verildi. – YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / İktisat

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al