DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426240,85%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜRKAV Kayseri Şube Lideri Ali Özocak’tan Yeni Yıl Bildirisi

TÜRKAV Kayseri Şube Lideri Ali Özocak’tan Yeni Yıl Bildirisi

ABONE OL
Aralık 31, 2023 15:48
TÜRKAV Kayseri Şube Lideri Ali Özocak’tan Yeni Yıl Bildirisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kayseri Şube Lideri Ali Özocak, yayımladığı yeni yıl iletisinde; “2024 yılında da ‘Lider Ülke Türkiye’ gayesinin kararlılıkla devam edileceğine inancımız tamdır” dedi.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kayseri Şube Lideri Ali Özocak, yeni yıl münasebetiyle bir ileti yayımladı. Özocak iletisinde şu tabirlere yer verdi:

“Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle geride kalan 2023 yılında hem bölgemiz hem de global ölçekte meydana gelen gelişmeler, savaşlar, mezhep temelli cepheleşmeler, terör atakları, paylaşım hengameleri, güç uğraşları, ekonomik ve siyasi tehditler, besin ve güç sıkıntıları, doğal afetler, insani ve vicdani krizler dünyayı esaret altına almıştır. Bilhassa Rusya ile Ukrayna ortasında süregelen askeri ve stratejik çatışmalar, yakın vakitte başlayan ve katil İsrail’in soykırımına dönüşen Gazze savaşı yalnızca bu ülkelerle hudutlu kalmamış, sonuçları itibariyle neredeyse Dünya’da etki etmediği alan kalmamıştır. İnsanlık 2023 yılında da sancılı bir periyot yaşamış, sınıfta kalmıştır. Büyük oranda ülkemiz dışında oluşmuş üzere olsa da geleceğimizi ilgilendiren bu karanlık ve gölgeli olaylar zinciri Türkiye’mizin akılcı siyasetleri, siyasi istikrarıyla, etkin uğraşıyla, dirayetiyle, başşehir Ankara’nın vizyonu Kızılelma davasıyla içerden ya da dışarıdan gelen her türlü tehdit bertaraf edilmiştir. 2023 yılında ulusal maksadımız haline gelen ‘Lider Ülke Türkiye’ gayesinin 2024 yılında da kararlılıkla devam edileceğine inancımız tamdır. Türk milleti varlığına şimdiye kadar olduğu üzere bundan sonra da çok güçlü biçimde sahip çıkacaktır. Büyük Türk milletinin, Türk-İslam aleminin; kökeni, yöresi ve anasının lisanı ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın, tüm insanlığın yeni yılını kutluyor, barış, huzur, iyilik ve selamet dileklerimi paylaşıyorum.” – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al