DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SPOR Recep Uçar: Amacımız puan almaktı, başaramadık

SPOR Recep Uçar: Amacımız puan almaktı, başaramadık

ABONE OL
Ocak 15, 2024 22:12
SPOR Recep Uçar: Amacımız puan almaktı, başaramadık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Recep Uçar: Amacımız puan almaktı, başaramadık

Sacit GÖNCÜ-Serhan TÜRK/İSTANBUL, (DHA) – Kayserispor Teknik Yöneticisi Recep Uçar, “Üzgünüm. Kaideler ne olursa olsun amacımız buradan puan almaktı, başaramadık. 5 hafta öncesinde 9 maçta 8 galibiyet aldığımız dönemde kulübün makul devirlerden geçtiğini, bizim için akılcı amacın her vakit bilhassa kısa maksatlar, bir sonraki maçın kazanılması olduğunu söylüyordum. Bugün son 5 maçını kaybeden ekibin teknik yöneticisi olarak da bugün de birebir şeyleri söyleyebilirim” dedi.

Süper Lig’in 20’nci haftasında Kayserispor, deplasmanda Galatasaray‘a 2-1 mağlup oldu. Çabanın akabinde düzenlenen basın toplantısında Kayserispor Teknik Yöneticisi Recep Uçar açıklamalarda bulundu. Kelamlarına Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek başlayan Recep Uçar, ‘İyi bir atmosferde, uygun bir oyuncu ve oyun gücü olan Galatasaray ile uğraş etmenin sıkıntı olduğunu biliyorduk. İstanbul’da koşullar ne olursa olsun düzgün bir sonuçla Kayseri‘ye dönmek ana amacımızdı. Maç öncesi isteğimiz önde karşılayabilmek, biraz Abdülkerim’i kapattık. Birinci yarıya baktığımızda birinci yediğimiz gol atağa çıkarken kaybettiğimiz top, sonra adam adama eşleşme kusurundan yedik. Sonrasında oyundan kopmadık. Biz de rakip kaleye 10 sefer gitmişiz, rakip de 15 kere. Bu statta bizim ismimize kötü bir birinci yarı değildi. Topa sahip olduğumuz, ürettiğimiz kısımlar vardı. Penaltı kaçırmamız da bizim ismimize talihsizlikti. İkinci yarı baskıyı biraz daha arttırarak yanlışa zorladığımız konumlarda bulduğumuz golle eşitliği yakaladık. Sonra doğal olarak Galatasaray bizi biraz daha itti. O kısımlarda yüzde 100 durum vermedik. 80’lerde konum maalesef kişisel yanılgı sonucu oluşan penaltı, sonra oyuna dokunmaya çalıştık lakin kolay değil, 2-1 kaybettik. Üzgünüm. Koşullar ne olursa olsun maksadımız buradan puan almaktı, başaramadık. 5 hafta öncesinde 9 maçta 8 galibiyet aldığımız dönemde kulübün muhakkak periyotlardan geçtiğini, bizim için akılcı gayenin her vakit bilhassa kısa amaçlar, bir sonraki maçın kazanılması olduğunu söylüyordum. Bugün son 5 maçını kaybeden kadronun teknik yöneticisi olarak da bugün de birebir şeyleri söyleyebilirim. Galatasaray Kulübü’nü, oyuncuları ve Okan Hoca’yı tebrik ederim’ biçiminde konuştu.

“HAKEM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA DÜZGÜN BİR MAÇ YÖNETTİ”

Mücadelenin hakemi Atilla Karaoğlan’ın performansı hakkında konuşan Uçar, ‘Hakem gördüğüm kadarıyla düzgün maç yönetti. Ne bizim ne Galatasaray’ın penaltısına bakmadım. Onun üzerinden de maçı pahalandıran bir insan değilim. Mazeret üreten biri değilim. Var olan oyuncularla direnmeye devam edeceğiz. Kayserispor büyük bir grup, tarihi ile kent ile. Kayseri forması da ağır bir forma. Bugün çocuklar aslanlar üzere hakkını vermeye çalıştılar. Gerek taktiksel sadakat gerek planları ellerinden geldiğince uygulamalarından ötürü kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum. Haftaya İstanbulspor maçıyla başlayacak bir serimiz var. Tek dileğimiz evvel perşembe Gençlerbirliği ile başlayacağımız kupa maçı. Sonraki maksadımız ligde İstanbulspor, Samsunspor, Antalyaspor maçlarından yeterli sonuçlar almak olacak’ dedi.

“KAYSERİ KIYMETLİ BİR MARKA”

Kayseri’nin kıymetli bir kulüp olduğunu belirten Recep Uçar, kelamlarını şu sözlerle tamamladı:

’15 gün öncesi süreçte Kemen ve Thiam ayrıldı. Mane, Julian Jeanvier Afrika Kupası’nda. Kartal, Cardoso ve Uzodimma dönemi kapadı. Kentin ileri gelenleri, idare var gücüyle bunu aşabilmek için uğraşıyorlar. Kayseri değerli bir marka. Ümit ediyorum, gereksinimimiz da var.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al