DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426240,85%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivas’ta Kar Yağışı ve Buzlanma Nedeniyle Meydana Gelen Kazalarda Yaralılar Var

Sivas’ta Kar Yağışı ve Buzlanma Nedeniyle Meydana Gelen Kazalarda Yaralılar Var

ABONE OL
Ocak 26, 2024 20:24
Sivas’ta Kar Yağışı ve Buzlanma Nedeniyle Meydana Gelen Kazalarda Yaralılar Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SİVAS’ta kar yağışı ve buzlanma nedeniyle denetimden çıkarak devrilen minibüste bulunan 1 çocuk yaralanırken; birebir yerde öbür bir araba de yoldan çıkarak aydınlatma direğine çarptı. O sırada birinci kazaya müdahale eden polis takımları ise devrilen aydınlatma direğinin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Kazalar, saat 18.30 sıralarında Sivas- Kayseri karayolu Kayseri Caddesi üzerinde meydana geldi. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ayhan Güngör yönetimindeki 58 FF 272 plakalı minibüs, şoförsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi. Etraftaki vatandaşların ihbarı ile kaza yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Kazada şoför yara almazken yanında yolcu olarak bulunan Elif Binici (14) yaralandı. Yaralı çocuk sıhhat grupları tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

POLİSLER DİREĞİN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Elif Binici’nin yaralandığı kazaya müdahale eden ve yolda çok buzlanma nedeniyle polis takımlarının güvenlik tedbiri aldığı sırada; Nuh Karakuş idaresindeki 58 EL 559 plakalı araba yoldaki buzlanmanın tesiriyle denetimden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın tesiriyle aydınlatma direği polis takımlarının üzerine yanlışsız devrildi. Polisler son anda direğin altında kalmaktan kurtulurken, grup aracı ziyan gördü. Kazada araba şoförü ile yanında bulunan 2 kişi ise yara almadı.

Yoldaki buzlanma nedeniyle Sivas- Kayseri karayolu bir müddet trafiğe kapanırken, karayolları takımları tuzlama çalışması yaptı. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al