DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22454431,42%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Lider Büyükkılıç ve Hulusi Akar, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Lider Büyükkılıç ve Hulusi Akar, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

ABONE OL
Ocak 10, 2024 11:24
Lider Büyükkılıç ve Hulusi Akar, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Ulusal Savunma Kurulu Lideri Hulusi Akar, milletvekilleri ve ilçe belediye liderleriyle birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Gazeteciler Cemiyeti Tesisleri’nde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hasebiyle gerçekleşen nezaket ziyaretinde TBMM Ulusal Savunma Kurulu Lideri Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Vilayet Lideri Fatih Üzüm, milletvekilleri, ilçe belediye liderleri ve üniversite rektörleri katıldı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti İdare Heyeti Lideri Metin Kösedağ ve kentte vazife yapan basın mensupları ile bir ortaya gelen Lider Büyükkılıç, basının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

TBMM Ulusal Savunma Kurulu Lideri Hulusi Akar, burada yaptığı konuşmada, “Biz buraya her geldiğimizde, ziyaret ettiğimizde bu türlü samimi, iç içe, evvel Kayseri’miz olmak üzere ülkemizin problemlerini, işlerini konuşma, görüşme fırsatımız oluyor, karşılıklı hasbihal etme imkanımız oluyor. Bunlar bizim için çok kıymetli ve değerlidir” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç ise tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “TBMM Ulusal Savunma Kurulu Lideri ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Hulusi Akar, AK Parti Vilayet Liderimiz, milletvekillerimiz ve ilçe belediye liderlerimizle birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hasebiyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, gece gündüz demeden haber peşinde koşan gazetecilerimizin bu kıymetli günlerini kutladık” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Lideri Metin Kösedağ da Akar ve Lider Büyükkılıç ile tüm konuklara teşekkürlerini iletti. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al