DOLAR 32,3020 0.11%
EURO 34,8468 0.22%
ALTIN 2.395,780,12
BITCOIN 1987340-1,87%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lider Büyükkılıç, Şehirlerarası Otogarı’ndaki Esnafları Ziyaret Etti

Lider Büyükkılıç, Şehirlerarası Otogarı’ndaki Esnafları Ziyaret Etti

ABONE OL
Ocak 15, 2024 11:12
Lider Büyükkılıç, Şehirlerarası Otogarı’ndaki Esnafları Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç ; Şehirlerarası Otogarı içerisinde bulunan esnafları ve taksi durağını ziyaret ederek, sürücülerle ve esnaflarla bir ortaya geldi.

Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, haftanın birinci iş gününe esnaf ziyareti ile başladı. Her fırsatta düzenlediği esnaf ziyaretlerini sürdüren Lider Büyükkılıç, Şehirlerarası Otogarı’nı ziyaret etti. Büyükkılıç, birinci olarak otogar içerisinde faaliyet gösteren taksi durağını ziyaret ederek, sürücülerle buluştu. Lider Büyükkılıç, Kayserililere konforlu ulaşım hizmeti veren taksicilere işlerinde kolaylıklar diledi. Esnafla sohbet eden Büyükkılıç, taksici esnafına güzel işler temennisinde bulunarak; “Şehrimizin nabzını tutan taksici esnaf dostlarımıza iyi işler diliyorum. Hoş bir hafta başında onların samimi bir ortamda çaylarını içtik. Cenab-ı Allah helalinden bol rızık versin diye dua ve temennide bulunuyorum. Kimi talepleri vardı, onları da görüşüp halletmek suretiyle anında, böylelikle onların da daha keyifli iş yapmalarına fırsat verecek ortam sağlamak bizim vazifemiz. Bu anlayış içerisinde onları biz bağrımıza basıyoruz” diye konuştu. Büyükkılıç, ahi ahlakı ve insan sevgisi vurgusu yaparak; “Her vakit ahi ahlakı ile ahlaklanmış, Allah korkusu ve tabi ki insan sevgisi ile hareket eden canlarımız kentimizin nabzını tutuyorlar. Onlara ne yapsak az, kendilerine minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz” dedi. Taksiciler ise; “Büyükşehir Belediye Liderimiz Memduh Beyefendi buraya gelmiş, problemlerimiz vardı kendisine söyledik, izah ettik. Sağ olsun, makul bir halde karşıladılar, kendilerine teşekkür ediyoruz” sözlerinde bulundu.

“Elbette her işletmede sorunlar oluşuyor, onları giderme istikametinde ilgili kararları verdik, talimatların yerine gelmesini takip edip, insanların daha huzurlu, daha konforlu biçimde hizmet almalarını sağlama istikametinde irade göstereceğiz. Bütün bunların yanında bol camlı, bol ışık alması mantığı içerisinde yapılmış, buna bağlı olarak ısınma istikametinden problemleri da göz önüne alarak, hem tramvay çizgisi hem de çevreyol açısından daha uygun olan bir anlayış içerisinde projemizi günün kaidelerine uyarlayıp, yeni yerinde hayata geçirme istikametinde gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Onu da birkaç ay içerisinde kamuoyu ile paylaşıp, ihalesini yaparak, hayata geçireceğimizi söz ediyorum. Yeni yapılacak terminalin güzel, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizleri seven, güvenen hemşehrilerimize layık olma istikametinde daha güzel hizmetleri sunma tarafında çabalarımızı daha da arttırarak, grubumuzla birlikte çalışmaya devam etmeyi Mevla’m lütfetsin diye dua ediyorum. Bizi seven, güvenen hemşehrilerimize Mevla’m layık kılsın.”

Başkan Büyükkılıç’a ziyaret esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ile daire liderleri da eşlik etti. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al