DOLAR 32,2566 0.02%
EURO 34,8364 0.42%
ALTIN 2.415,380,94
BITCOIN 1994458-1,17%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Lider Büyükkılıç, Kıranardı Mahallesi’nde Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Lider Büyükkılıç, Kıranardı Mahallesi’nde Esnaf Ziyaretinde Bulundu

ABONE OL
Ocak 28, 2024 14:12
Lider Büyükkılıç, Kıranardı Mahallesi’nde Esnaf Ziyaretinde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Kıranardı Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir ortaya geldi.

Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Kıranardı Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile buluştu. Büyükkılıç’a esnaf ziyaretinde AK Parti Kayseri Vilayet Başkanlığı Vilayet İdare Konseyi Üyeleri Şaban Elbiz, Mehmet Efe ve Kıranardı Mahalle Muhtarı Recep Çopur da eşlik etti. Lider Büyükkılıç, çocuklar başta olmak üzere mahalleli tarafından çiçeklerle samimi ve sıcak bir formda karşılandı. Esnaf dükkanlarını tek tek ziyaret eden Büyükkılıç, mahalle esnafına güzel işler temennisini ileterek taleplerini sordu. Bir esnaf dükkanından Türk kahvesi alarak vatandaşlara ikram eden Lider Büyükkılıç, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmayarak onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Büyükkılıç daha sonra girdiği bir kahvehanede vatandaşların masasına konuk olarak çay eşliğinde sıcak ve samimi bir ortamda mahalle sakinleri ile sohbet etti. Kasap dükkanı ziyaretinde ise tezgahın başına geçen Lider Büyükkılıç, müşterilere satış yaptı. Kıranardı Mahallesi esnaf ziyareti ve vatandaş buluşmasını pahalandıran Büyükkılıç, “Kıranardı’nın bizlere güneven, inanan ve dayanaklarını hiçbir vakit esirgemeyen değerli sakinleriyle bir ortaya gelip esnaflarımıza da iyi işler dileklerimizi ilettik” dedi. Lider Büyükkılıç, tahlil odaklı bir hizmet anlayışı ortaya koyduklarına işaret ederek, “Kıranardı’nda hemşehrilerimizle hem sohbet ettik hem de bizlerden taleplerini dinledik. Her vakit olduğu üzere tahlil noktasında hemşehrilerimizin yardımcısı olduk” sözlerini kullandı.

Vatandaşlar da ilgi, alakası ve hizmetlerinden ötürü Büyükkılıç’a teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 mahallî seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Adayı gösterilen Büyükkılıç’ı tebrik etti. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al