DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450,95%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lider Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Otelleri Ziyaret Etti

Lider Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Otelleri Ziyaret Etti

ABONE OL
Ocak 1, 2024 10:12
Lider Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Otelleri Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ile birlikte Erciyes Kayak Merkezi’nde bulunan otelleri ziyaret etti. Lider Büyükkılıç, “Tesislerimizin sayısı arttığı üzere otellerimizin sayısı da artıyor” dedi.

Erciyes’te yaptığı ziyarette Büyükkılıç’a AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Erciyes A.Ş. İdare Heyeti Lideri Hamdi Elcuman da eşlik etti. Lider Büyükkılıç, yabancı turistlerle ve otel işçileri ile görüşürken, yabancı turistler de Erciyes Kayak Merkezi’ni çok beğendiklerini söyledi.

“Tesislerimizin sayısı arttığı üzere otellerimizin sayısı da artıyor”

İşletme ziyaretinin akabinde açıklamalarda bulunan Lider Büyükkılıç, “Erciyes Kayak Merkezi’mizdeyiz. Dönem açıldı, çok şükür cıvıl cıvıl, pırıl pırıl. Yılbaşına denk gelmesiyle de insanlarda adeta hem coşku hem ilgi kelam konusu. Keyifli bir ortam. Tesislerimizin sayısı arttığı üzere otellerimizin sayısı da artıyor” dedi.

“Sıcak suyumuzu da bulduk”

Erciyes Kayak Merkezi’ni 4 mevsim sporun merkezi yapmak için çaba ettiklerini tabir eden Büyükkılıç, kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Şuan itibariyle düzgün bir noktadayız. 4 mevsime yayma tarafında de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İşletmecilerimiz de bu anlayış içerisinde bize takviye olacaklar. Yazın da bu otellerin açık olacağını, adeta sporun ve atletin merkezi bir kamp merkezi anlayışı içerisinde Yüksek İrtifa Merkezimizin hayata geçtiğini kamuoyumuzla paylaştık. Bir öbür muştuyla de vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Tekrar 4 mevsime yayacak halde termal kaplıca mantığı içerisinde sıcak suyumuzu da bulduk. O alanda da çalışmalarımızı otellerimize ulaştırma bağlamında süratle devam ettiriyoruz. İnşallah Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin başlatmış olduğu ve memleketler arası standarttaki bu kayak merkezimizin herkes tarafından 4 mevsime yayılan ve kabul gören anlayış içerisinde hizmet vermeye devam etmesini sağlama tarafında el birliği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ortada da mecliste sesimiz olan pahalı milletvekilimize, burada yıllarca emeğini veren ve Erciyes Kayak Merkezi’nin hem ulusal hem milletlerarası bazda tanınmasına katkı sağlayan Murat Bey’e de ayrıyeten teşekkür ediyoruz.”

“Yatırımlar ilerledikçe Erciyes dünya çapında bir kayak merkezi olacak”

Başkan Büyükkılıç’a da Erciyes’e katkılarından ötürü teşekkür eden Cıngı, “Erciyes’te Sayın Özhaseki Bakanımızın 2005 yılından itibaren başlatmış olduğu master plan kademe etap kentimize çok değerli meyveler verdi. Sayın Büyükşehir Belediye Liderimize da teşekkür ediyoruz. Kendilerinin makro iradesi ve Erciyes’te ne varsa sonuna kadar dayanak olması da dağımızın bu günlere gelmesinde değerli bir etken oldu. Biz de kendilerine şükranlarımıza sunuyoruz. Erciyes’e yapmış olduğu katkılardan, yatırımlardan ve buradaki projelere verdiği dayanaktan ötürü. Yatırımlar ilerledikçe Erciyes dünya çapında bir kayak merkezi olacak. Erciyes A.Ş.’deki yeni idaredeki arkadaşlarımızın katkılarından ötürü da şükranlarımızı sunuyoruz. Bütün vatandaşlarımızı Erciyes Dağı’mıza sahip olmaya davet ediyoruz” sözlerini kullandı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al