DOLAR 32,2023 -0.01%
EURO 35,0080 -0.02%
ALTIN 2.502,800,10
BITCOIN 2154169-0,31%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada dehşeti yaşayan yolcular İstanbul’a getirildi

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada dehşeti yaşayan yolcular İstanbul’a getirildi

ABONE OL
Aralık 28, 2023 18:12
Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada dehşeti yaşayan yolcular İstanbul’a getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki katliam üzere kazada dehşeti yaşayan yolcular İstanbul’a getirildi

Sakarya’dan getirilen 10 yolcu kaza anını anlattı: “Çok sis vardı, kazanın nasıl olduğunu anlayamadık”

Hafif yaralı kazazedelerden kimileri yakınları tarafından hastaneye götürüldü

İSTANBUL – Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya mevkiinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin de yaralandığı kazanın akabinde 10 yolcu öbür otobüsle İstanbul’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’na getirildi. Kayseri’den dün saat 19.00’da İstanbul’a gelmek üzere otobüse binen yolculardan kimileri kaza anına ait, “Çok sis vardı. Nasıl olduğunu göremedik” dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya mevkiinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 8’i ağır 59 kişi de yaralandı. Ortalarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 aracın karıştığı kazanın akabinde ortalık savaş alanına döndü. Büyük çapta hasar gören araçlardaki başka yolcuların, İstanbul’a sevk edilmesi için çalışma başlatıldı. Dehşeti yaşayan 10 yolcu, olay yerine gönderilen diğer bir otobüsle İstanbul’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’na getirildi. Kazaya karışan otobüslerden birinin dün akşam saat 19.00’da Kayseri’den yola çıktığı sis nedeniyle kazaya karıştığı öğrenildi.

“Çok sis vardı”

Sakarya’dan getirilen kazazedeler o anları anlattı. Kayseri’den İstanbul’a gelmek üzere dün akşam saatlerinde otobüse binen yolcular kazanın sis nedeniyle gerçekleştiğini söyledi.

Hasan Horosan, “Çok sis vardı. İmaj yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi. Yolun kenarında 2-3 ceset vardı. Başı kanayanlar vardı” dedi.

Yüzünde kan olan yaşlı bir kazazede ise, “Uyuduk uyandık kaza oldu” diye konuştu.

Uyurken kazanın birden teğe olduğunu söyleyen Senem Büyükel ise, “Nasıl olduğunu göremedik, sisliydi. Birden teğe patladı. Gözüme geldi. Ne olduğunu ben bilemedim. Aşağıya indik. Sabaha karşı 04.00 civarıydı. Ben Kayseri’den geliyordum. Hiçbir şey bilmiyorum, kendimden geçmişim” diye konuştu.

Hafif yaralı kayınvalidesini almak için otogara gelen Oğuzhan Ağar, “Saat 04.45 üzere bizi aradılar. Sisten ötürü kaza olduğunu görememişler. Sürücünün yalnızca ayağının kırıldığını başka yaralıların burnunda, kaşında bir açılma olduğu söyledi. Biz o denli öğrendik. Kayınvalidemin durumu âlâ. En son onunla Bolu’da konuştu. Orayı geçtik sonra kaza olmuş” sözlerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al