DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18495641,02%
Kayseri
27°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kocasinan Belediyesi Atölyeleri Kayseri İktisadına Katkı Sağlıyor

Kocasinan Belediyesi Atölyeleri Kayseri İktisadına Katkı Sağlıyor

ABONE OL
Ocak 7, 2024 09:12
Kocasinan Belediyesi Atölyeleri Kayseri İktisadına Katkı Sağlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, belediye bünyesindeki tüm araç-gereç ve iş makinelerinin gerekli bakım ve tamirlerini nizamlı olarak gerçekleştirildiği atölyeyi gezdi. ‘Kendi kendine yeten belediye’ olarak atölyelerin büyük bir fabrika üzere çalıştığını vurgulayan Lider Çolakbayrakdar, “Atölyemizde belediye muhtaçlıklarını karşılayarak hem Kayseri iktisadına hem de etrafa büyük katkı sağlıyoruz” dedi.

Oruçreis Mahallesi’ndeki atölyede; elektrik, kaynak, yağlama ve motor kısımlarının bulunduğu alanda çalışmaları denetim eden Lider Çolakbayrakdar, personellerle sohbet etti. Birçok atölyenin bir ortada bulunduğu bakım merkezi ile çalışmaların daha süratli, daha kaliteli, daha verimli ve daha ekonomik hale getirildiğini belirten Lider Çolakbayrakdar; “Makine İkmal Ünitemizin atölyesindeyiz. Araçlarımızın bakımı, tamiri ve tadilatlarının dışında kaynak ve marangoz üzere emsal birçok noktada yapılması gereken ne varsa kendi çalışanımız tarafından yapılmaktadır. ‘Kendi kendine yetebilen bir belediye olabilmek’ ismine gerek park ve bahçe, gerek fen işlerinde gerekse makine ikmal üzere her alanda, gereksinimlerimizi kendimizin karşıladığı ve üretim yapabilen bir belediyeyiz. Altyapımızı güçlendirmek ismine alanımıza yeni üniteler ekleyerek, altyapımızı daha da güçlendiriyoruz. Atölyemizle fabrika hürriyetinde birden fazla alanda hizmet üretiyoruz. Kocasinan Belediyemizin bütün araçlarında gereksinim duyulduğu alanda tamir tadilat ve yenileri yapılması gerekiyorsa yeni üretimler yapıyoruz. Yetenekli özverili takımımızla bu işleri yürütüyoruz. Bilhassa ağır bakım ve tamir gerektiren araçları da burada revize ediyoruz. Böylece atölyemizde belediyemizin gereksinimlerini karşılayarak Kayseri ve Türkiye iktisadına büyük katkı sağlıyoruz. Bu vesileyle titiz ve özverili bir biçimde çalışan emekçilerimize teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililere en düzgün hizmet vermek için çalışmaları artırarak devam edeceklerini de kelamlarına ekledi. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al