DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de Trafik Polisleri Yolcu Otobüslerine Kış Lastiği Kontrolü Yapıyor

Kayseri’de Trafik Polisleri Yolcu Otobüslerine Kış Lastiği Kontrolü Yapıyor

ABONE OL
Ocak 16, 2024 13:36
Kayseri’de Trafik Polisleri Yolcu Otobüslerine Kış Lastiği Kontrolü Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri‘de trafik polisleri, yolcu otobüslerine yönelik zarurî kış lastiği uygulaması kapsamında kontrol gerçekleştiriyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi grupları, kentler ortası yollardaki denetim noktalarında, yolcu otobüslerine yönelik mecburî kış lastiği uygulaması yapıyor.

Denetimlerde, otobüslerin kış lastiği takıp takmadığı denetim edilip diş derinlikleri ölçülüyor. Takımlar, şoför evrakı ve takograf denetimi de gerçekleştiriyor.

Ayrıca, araba ve başka araç şoförleri de mümkün kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyarılıyor.

Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Komiser Ferhat Sabit Susuz, AA muhabirine, çalışmalarındaki hedeflerinin trafik kazalarını önlemek olduğunu söyledi.

“Kayseri’nin, doğu ile batıyı bağlayan kavşakta olması sebebiyle bilhassa yolcu ve yük taşıyan araç şoförlerini durdurup ayrıntılı denetimlerde bulunuyoruz. Şoförler yorulabiliyor ve dinlenmesi gerekebiliyor. Şoförleri araç dışına davet ederek dinlenmelerini ve pak hava almalarını sağlıyoruz. Gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz. Mevsim koşullarına nazaran araçların lastiklerini denetim ederek kış lastiği takmayan araç şoförlerine ilgili kanun maddesince cezai süreç uyguluyoruz. Buradaki hedefimiz trafik kazalarını önlemek. Şoförlerin varacağı noktaya inançlı bir halde ulaşmasını sağlamak emeliyle 24 saat çalışıyoruz.”

Kaynak: AA / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al