DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de silahlı arbede davası devam ediyor

Kayseri’de silahlı arbede davası devam ediyor

ABONE OL
Ocak 15, 2024 19:00
Kayseri’de silahlı arbede davası devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri‘nin Sarız ilçesinde, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı hengameye ait 2’si tutuklu, 5 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar A.Ö. ve H.E, tutuksuz sanıklar H.E, O.A. ve M.B. ile müşteki yakınları ve taraf avukatları hazır bulundu.

Sanık A.Ö, savunmasında, maktul M.A’yı kendisinin vurmadığını argüman ederek, tahliyesini istedi.

Olayın bir hengame sonucu meydana geldiğini savunan A.Ö, “Aramızda hasımlık yoktu. Arbedeyle başlayan olay buralara geldi. O.A, beyzbol sopasıyla üstüme gelince korumak maksatlı yere ateş ettim. M.A’yı öldürmüş olsam söylerdim. Tabancadan çıkan mermilerin yere değip değmediği incelensin. Kasıtlı bir şey yapmadım.”diye konuştu.

H.E. de daha evvel söylediği her şeyin kamera kayıtlarından gerçek çıktığını, kendisinin yalnızca boş alana ateş ettiğini belirterek, tahliye talebinde bulundu.

Tutuksuz yargılanan müşteki sanıklardan O.A. da sanıklar H.E. ile A.Ö’nün babası M.A. ve kendisine silahla ateş ettiğini, bu şahısların çete olduğunu ileri sürdü.

Maktulün annesi Z.A. ise sanıklardan, oğlunu neden öldürdüklerini söylemelerini isteyerek, “Katiller hesap versin” dedi.

Mahkeme heyeti, H.E. ve A.Ö’nün tutukluluğunun devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Olay

Sarız ilçesinde 17 Kasım 2022’de husumetli iki küme ortasında çıkan silahlı arbedede A.Ö’nün tabancayla ateş etmesi sonucu M.A. ve oğlu O.A. ile orada bulunan A.H. yaralanmış, yaralılardan M.A. kaldırıldığı Sarız Devlet Hastanesi’nde hayatın kaybetmişti. A.Ö. de darp sonucu yaralanmıştı.

Olayın akabinde gözaltına alınan A.Ö. ile H.E. tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al