DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22385090,88%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de Şeker Mahallesi Aile Sıhhati Merkezi’nde Son Evreye Gelindi

Kayseri’de Şeker Mahallesi Aile Sıhhati Merkezi’nde Son Evreye Gelindi

ABONE OL
Ocak 14, 2024 09:12
Kayseri’de Şeker Mahallesi Aile Sıhhati Merkezi’nde Son Evreye Gelindi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, büyükşehir belediyesi ve hayırsever iş birliği ile imali son etaba gelen Şeker Mahallesi Aile Sıhhati Merkezi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir belediyesi ve hayırsever iş birliği ile yapılacak olan Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi Aile Sıhhati Merkezi’nde çalışmalar son etaba geldi. Şeker Aile Sıhhati Merkezi’nde çalışmaları yerinde inceleyen Lider Büyükkılıç, merkez içerisindeki alanları gezerek, son durum hakkında bilgiler aldı. Büyükkılıç’a teknik seyahat esnasında Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal, Etüt ve Projeler Daire Lideri Ahmet Erdem Bahçecioğlu, Afet İşleri Daire Lideri Gonca Arın da eşlik etti. Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, aile sıhhati merkezinin Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile yapıldığını belirterek, “Şuanda Şeker Kent, Hastane Kent, Sıhhat Kent üzere değişik isimlerin verildiği Kent Hastanemizin art tarafındaki bölgedeyiz. Burada oturan vatandaşlarımızın sıhhat hizmetlerinden faydalanması için Aile Sıhhati Merkezi binamızı, hayırsever ailemiz Çalapkorur ailesinin takviyesiyle yapmış bulunuyoruz” diye konuştu.

Aile sıhhati merkezinin en kısa vakitte hayata geçirileceğinin altını çizen Lider Büyükkılıç; “İnşallah en kısa vakitte Vilayet Sıhhat Müdürlüğümüz ile görüşmek suretiyle hayata geçireceğiz. Emeği geçen yüklenici firmamıza teşekkür ederken, ayrıyeten hayırseverimize teşekkür ediyorum. Kayseri’mize ve bu bölgemize güzel, uğur olsun” dedi. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al