DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367861,24%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de ‘Kar Fırtınaları’ Programıyla Öğrenciler Kayakla Buluştu

Kayseri’de ‘Kar Fırtınaları’ Programıyla Öğrenciler Kayakla Buluştu

ABONE OL
Ocak 4, 2024 11:24
Kayseri’de ‘Kar Fırtınaları’ Programıyla Öğrenciler Kayakla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri‘de Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kar Fırtınaları’ programında kayakla buluşan öğrencilerin sevinci yüzlerine yansıdı. Programda konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Biz şayet kış sporlarının merkeziysek bundan öncelikle Kayserili çocuklar yararlanacak” dedi.

Kayseri Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ise 350 bin öğrencinin spor, sanat ve kültür üzere alanlarda faaliyet göstermeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyerek, “Bugün kayak manasında Kayseri’nin bir bedeli olan Erciyes’te çocuklarımızı kayakla tanıştırmak onların yeteneklerini tespit etmek ve onları kayağa alıştırmak gayesiyle Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğüyle yapmış olduğumuz hazırlıkların eserini göreceğiz. Yıl içerisinde bu cins çalışmalarımız her vakit devam edecek. Eğitimde yalnızca akademik muvaffakiyet değil tüm alanlarda bir bütün olarak muvaffakiyet elde etmek için tüm imkanlarımızı kullanarak, kurumlar ortası iş birliğini ön planda tutarak, var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

“Erciyes’te kış sporlarından evvel Kayserili çocuklar yararlanacak”

Kayserili çocukların her şeyin en uygununa layık olduğunu lisana getiren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de, “Kayseri’de bütün öğrencilerimizi sporla buluşturacağız. Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü’müzün dediği üzere kültürle, sanatla buluşturacağız sözümüzün üzerine bu yıl sahiden bir seferberlik halinde çalışıyoruz. Her mahallede her sokakta, cadde de hatta dağda olmaya çalışıyoruz. Kayserili altın üzere çocuklar, Kayseri’nin pırlanta çocukları her şeyin en uygununa layık. Kayak buranın hakikaten en değerli faaliyetiyse, biz şayet kış sporlarının merkeziysek bundan öncelikle Kayserili çocuklar yararlanacak. Ben bu projeyi çok önemsiyorum. Aslında istiyorum ki bu Kar Fırtınaları büyüye büyüye çok büyük bir fırtınaya yol açsın. Kayseri’de kayak yapmayan okulumuz, öğrencimiz kalmasın” sözlerini kullandı.

Konuşmaların akabinde ‘Kar Fırtınası’ atletleri şov düzenledi.

Programa, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Vilayet Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Türkiye İş Kurumu Kayseri Vilayet Müdür Vekili Ayşe Ak, kayak eğitmenleri ve öğrenciler katıldı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al