DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de Erkilet Bulvarı’ndaki Asfalt Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Kayseri’de Erkilet Bulvarı’ndaki Asfalt Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

ABONE OL
Ocak 12, 2024 13:00
Kayseri’de Erkilet Bulvarı’ndaki Asfalt Yenileme Çalışmaları Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Erkilet Bulvarı’nı Bağdat Caddesi’ne bağlayan Turgut Reis Caddesi’ndeki 6 milyon TL maliyeti olan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde takip etti. Lider Büyükkılıç, “Muhtarımızın bizden talebi vardı. Biz de o talebi önemseyerek, yolumuzu frezeleyip, asfaltını yapmak suretiyle, güzelleştirdik, hayata geçirdik” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konforunu arttıracak ve şoförlere daha inançlı ulaşım imkanı tanıyacak yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda Lider Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Erkilet Bulvarı’nı Bağdat Caddesi’ne bağlayan Turgut Reis Caddesi’ndeki ekonomik ömrünü tamamlayan asfaltın yenilenmesi için çalışmalar yapılıyor.

Başkan Büyükkılıç, çalışmaları yerinde inceleyerek, son durum hakkında bilgiler aldı. İşçiye tatlı ikram etmeyi ihmal etmeyen Büyükkılıç’a teknik seyahat esnasında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve Fen İşleri Daire Lideri Yasin Harmancı da eşlik etti.

İSLAM ALEMİ’NİN ÜÇ AYLAR’INI TEBRİK ETTİ

Tüm İslam Alemi’nin Üç Aylar’ını tebrik eden Lider Büyükkılıç, “Bir hoş Cuma günündeyiz. Dün akşam itibariyle Regaip Kandili’ni idrak ettik, bugün Üç Aylar’ımızın başlangıcı, rahmet, mağfiret, rahmet ayının müjdecileri. O açıdan bu hoş günde hemşehrilerimizin Cuma gününü tebrik ediyorum” dedi.

“MAHALLEMİZİN HOŞ BEŞERLERİNE EN HOŞ HİZMETLERİ SUNMAYI ÖNEMSİYORUZ”

Büyükkılıç, Erkilet Bulvarı’ndaki çalışmalarla ilgili bilgi vererek, “Şuanda Yenişehir Mahallemizde bulunuyoruz. Kıymetli muhtarımıza çabalarından ötürü teşekkür ediyorum. Erkilet Bulvarı’ndan Bağdat Caddesi’ne kadar olan gidiş, geliş 2,5 kilometre ediyor. Muhtarımızın bizden talebi vardı. Biz de o talebi önemseyerek, frezeleyip, asfaltını yapmak suretiyle, güzelleştirdik, hayata geçirdik. Mahallemizin hoş beşerlerine en hoş hizmetleri sunmayı önemsiyoruz. Fen İşleri ünitemize teşekkür ediyor, güzel, uğurlu olsun diyorum” sözlerini kullandı.

Araç şoförlerine trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmada bulunan Lider Büyükkılıç, “Cenab-ı Allah kaza, bela vermesin. Bir defa daha hatırlatmada bulunuyorum. Yollarımızın standardı güzelleşiyor, yükseliyor, hızlar de artıyor, ne olur dikkatli olalım, otomobillerimizi kurallara uyarak sürelim, sevincimizi hüzne dönüştürmeyelim. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

3 BİN 500 TON SICAK ASFALT KULLANILACAK

Yapılan çalışma ile Erkilet Bulvarı istikametinden Bağdat Caddesi istikametine geliş, gidiş toplam 2,5 kilometrelik kısım yenileniyor. Çalışma kapsamında yolun tespit edilen bölümlerindeki asfalt kaplamalar asfalt kazıma makineleri ile kazınırken, kazılan asfalt, tali yollar ve kırsal bölgelerde kullanılarak geri dönüşümü sağlanıyor.

Bu çalışma kapsamında yaklaşık 3 bin 500 ton sıcak asfalt kullanılması planlanırken, çalışmanın yatırım bedeli yaklaşık 6 milyon TL’yi buluyor.

Büyükşehir Belediyesi, konforlu, kaliteli ve süratli ulaşım ağı için sürdürülebilir şehircilik anlayışıyla çalışmalar yürütmeye devam ediyor. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al