DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22425881,08%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kayseri’de çıkan bıçaklı arbedede Afganistan asıllı bir kişi öldürüldü

Kayseri’de çıkan bıçaklı arbedede Afganistan asıllı bir kişi öldürüldü

ABONE OL
Ocak 2, 2024 12:36
Kayseri’de çıkan bıçaklı arbedede Afganistan asıllı bir kişi öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ’de, iki küme ortasında çıkan bıçaklı hengamede, Afganistan asıllı Ali İstek Muradi’yi bıçakla öldüren K.Y. (18), polis gruplarınca yakalandı. K.Y., süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 01.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Gülük Mahallesi’nde meydana geldi. İki küme ortasında şimdi bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, bıçaklı arbedeye dönüştü. Arbedede Afganistan asıllı Ali İstek Muradi bıçakla, E.M. ise darp sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Yaralılar sıhhat gruplarının birinci müdahalesinin akabinde Kayseri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Ali İstek Muradi, hekimlerin tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Muradi’nin cenazesi, otopsi için morga götürüldü. E.M. ise tedavisinin akabinde taburcu edildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis takımları, kuşkulu K.Y.’yi adresine düzenlenen operasyonla yakalayıp, gözaltına aldı. K.Y., emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Diğer yandan iki grubun cinayet işlenmeden evvelki anları kamera imgelerine yansıdı. Manzaralarda 6 kişinin bir iş yerinin ardına gittiği ve cinayet sonrası koşarak bölgeden uzaklaştığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al