DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de 3 Çocuk Annesi Teşebbüsçü Koli Bandı Üretimi Yapıyor

Kayseri’de 3 Çocuk Annesi Teşebbüsçü Koli Bandı Üretimi Yapıyor

ABONE OL
Ocak 10, 2024 10:00
Kayseri’de 3 Çocuk Annesi Teşebbüsçü Koli Bandı Üretimi Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri‘de yaşayan 3 çocuk annesi Meliha Ertuğrul, fabrikalarda çalıştığı 15 yılın sonunda deneyimlerini teşebbüse çevirerek, kendi iş yerinin sahibi oldu.

3 çocuk annesi Meliha Ertuğrul, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde 15 yıl boyunca muhasebe, satın alma, dış ticaret ve insan kaynakları üzere farklı ünitelerde çalıştı. Aklında kendi işini kurma fikri gelişen Ertuğrul, eşi ve çocuklarının dayanağı ile yaptığı araştırmalar sonucu koli bandı üretimi yapmaya karar verdi. Kendi öz sermayesi ile üretim tesisini kuran Meliha Ertuğrul, yerli makine ve ham unsur ile üretime geçti. Ertuğrul, gayesinin yurtiçi ve yurtdışına üretim yaparak iktisada katkı sağlamak olduğunu belirterek, birebir vakitte bilhassa de bayan işçi istihdamına da yararlı olmak istediğini söyledi.

İş yerini kurarken en büyük destekçilerinin eşi ve çocukları olduğunu söyleyen Meliha Ertuğrul, “Burada koli bandı üretimi yapıyoruz. Ben 15 yıllık çalışma hayatımdan sonra kendi işimi kurmaya karar verdim. Çalıştığım firmalarda muhasebe, satın alma, dış ticaret, insan kaynakları üzere birçok departmanda vazife yaptım. Bu bilgi ve tecrübelerime dayanarak kendi işletmemi kurma vaktimin geldiğine karar verdim. Aslında kendi işletmemi kurmak en büyük hayalimdi. Daima araştırmalar içerisindeydim zati hangi işi yapabilirim diye. Birkaç arkadaşımın teklifiyle bu iş fikri çıktı karşıma. Yapabileceğime inandım. İşletmenin kuruluş etabında gerekli makine ve teçhizatlar konusunda tedarikini sağladık. İlgili ham hususların tedarikini sağladık. Ham unsur ve makinelerimiz yerli üretimdir. Burada makine parkurumuzu oluşturduk ve üretimimize başladık. Kayseri büyük bir organize sanayi bölgesine sahip bir kentimiz. Bu bölgede faaliyetini üretim ve paketlemede sürdüren firmaların önemli oranda koli bandı kullandıklarını biliyordum. Burada yapmış olduğumuz yerli üretimle hem yurtiçi hem de yurtdışına satış yaparak ülke ekonomimize katkı sağlamak istiyorum. Üretim kapasitemi de arttırarak istihdam sağlamak istiyorum bilhassa bayan çalışanlar için. Ben bayanlara seslenmek istiyorum; şayet bir maksatları, hayalleri varsa peşinden gitsinler. Bir kişi ya da kuruma bağlı kalmasınlar. Bu süreçte benim en büyük destekçim eşim oldu ve olmaya da devam ediyor. Çocuklarım da bana çok büyük dayanak oldu. Birlik ve beraberlikle bu işin de üstesinden gelinebileceğine inanıyorum” dedi. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al