DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de 2024 yılının birinci bebeği dünyaya geldi

Kayseri’de 2024 yılının birinci bebeği dünyaya geldi

ABONE OL
Aralık 31, 2023 23:00
Kayseri’de 2024 yılının birinci bebeği dünyaya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri‘de 2024 yılının birinci bebeği Kayseri Şehir Hastanesi‘nde doğan ‘Ceylin’ oldu.

Yeni yılın birinci bebeği olan Ceylin, Kayseri Kent Hastanesi Bayan ve Çocuk Hastalıkları Polikliniğinde dünyaya geldi. Kezban ve Oğuz Alkan çiftinin ikinci bebeği olan Ceylin, olağan doğum ile saat 00.02’de dünyaya geldi. Aileyi ziyaret ederek tebrik eden Kayseri Kent Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ertuğrul Keklik, “Kayseri’nin birinci bebeğine, yeni yılın birinci bebeklerine, bütün vatandaşlarımıza yeni yılın kutlu olmasını, memnun, sağlıklı bir yıl olmasını diliyoruz” dedi.

2024 yılın birinci bebeği olan Ceylin’in gününde doğduğunu söyleyen Bayan Doğum Uzmanı Op. Dr. Dilek Karakaş Aydın ise, “Bebeğimiz Kayseri’de yeni yılın birinci bebeği. Sağlıklı, annemizin ikinci gebeliğinden olan ve gününde doğan sağlıklı bir kız bebek. Bir ıstırabımız yok. Vatana, millete iyi olsun. Yeni yılda herkese sağlıklı, memnun yıllar dilerim” dedi.

“Yeni yılın birinci bebeği olması sürpriz oldu”

Çok heyecanlı ve keyifli olduğunu tabir eden anne Kezban Alkan, “Bebeğimin yeni yılın birinci bebeği olduğu için çok heyecanlıyım. Bebeğimizin ismi Ceylin. Yeni yılın herkese daha hoş şeyler getirmesini diliyorum. Bebeğimizin yeni yılın birinci bebeği olması birazcık sürpriz oldu. Heyecanlı ve duygusalız. Ceylin bizim ikinci çocuğumuz. Uzunluğu 51 santimetre, kilosu da 3 kilo 300 gram. Bebeğimizin ismine de eşim karar verdi” halinde konuştu.

Baba Oğuz Alkan ise, “Yeni yıla bebeğimiz ile girdiğimiz için çok memnun ve huzurluyum. Herkese düzgün yıllar. Huzurlu ve keyifli yıllar diliyorum. İnşallah biran evvel savaşlar biter. Dünyaya gözünü yeni açan bebeklerimiz dünyaya tekrardan gözünü kapatmaz. İsrail’in katlettiği bebeklerin katliamının biran evvel bitmesini diliyorum. İnşallah herkes baba olma hissini yaşar” sözlerini kullandı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al