DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Üniversitesi ile TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Heyeti Ortasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Üniversitesi ile TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Heyeti Ortasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kayseri Üniversitesi ile TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Heyeti Ortasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

ABONE OL
Ocak 5, 2024 13:12
Kayseri Üniversitesi ile TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Heyeti Ortasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) ile TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Heyeti ortasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza merasimine, Kayseri Üniversitesi üst idaresi, TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Şurası Lideri Tuğbahan İlgü ile TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Konseyi İdaresi ve üyeleri katıldı.

Protokolde yapılan konuşmalarda Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, imzalanan iş birliği protokolünün güzel olmasını dileyerek, “İmzalayacağımız bu protokol üniversitemizde bayan öğrencilerimize yönelik girişimcilik kulübünün oluşturulmasında, çalışmaların yürütülmesinde pahalı katkılar sağlayacaktır. Kayseri Üniversitemiz, öğrenci sayısı açısından Kayseri’mizin ikinci büyük üniversitesidir. Her ne kadar 2018 yılında kurulmuş bir üniversite olsak da, esasen Kayseri üzere kadim bir kentin ismini taşıyan esaslı geleneklere sahip bir üniversiteyiz. Erciyes Üniversitesi üzere esaslı bir üniversitenin bünyesinden ayrılarak kurulduk. Bu manada bizim de 15 yıllık, 20 yıllık, 40 yıllık geçmişi olan esaslı ünitelerimiz bulunmaktadır. Biz Kayseri Üniversitemizi uygulama ve proje odaklı, iş dünyası ile bütünleşen, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayan, nitelikli insan kaynağı yetiştiren ve toplumsal yarar oluşturan bir üniversite olarak tanımlıyoruz. Bu his ve kanılarla TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Konseyi ile bugün imzalayacağımız bu iş birliği protokolünün bilhassa bayan öğrencilerimiz başta olmak üzere, öğrencilerimizde özgüven ruhunun, girişimcilik ruhunun, birlikte iş yapabilme ruhunun oluşmasına katkı sağlamasını diliyorum. İmzalayacağımız bu protokol başta kentimiz olmak üzere; hoş vatanımız, ülkemiz, Türkiye Cumhuriyetimizin bölgesinde ve dünyada güçlü olmasına katkı sağlaması tarafında katkılar oluşturması temennisi ile güzel olsun” dedi.

TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Şurası Lideri Tuğbahan İlgü ise yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Bu birliktelikler çok manalı. Hem sanayi ve hem de üniversitemizdeki öğrencilerle birlikte olmak, tıpkı vakitte da toplumsal aktiflikleri birlikte yapmak çok değerli. Bugün bu kontratla de bunların birinci adımını atmış olacağız. Çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Konuşmaların akabinde Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile TOBB Kayseri Bayan Teşebbüsçüler Heyeti Şurası Lideri Tuğbahan İlgü, iş birliği protokolüne imza attı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al