DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22578631,90%
Kayseri
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bünyan Devlet Hastanesi yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını tamamladı
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bünyan Devlet Hastanesi yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bünyan Devlet Hastanesi yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını tamamladı

ABONE OL
Ocak 12, 2024 13:36
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bünyan Devlet Hastanesi yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını tamamladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından üretimi tamamlanan Bünyan Devlet Hastanesi yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Lider Büyükkılıç, “Buraya 6 bin ton asfalt gitmiş, otoban üzere yol, çok hoş oldu. Yolumuz, cumhurbaşkanımızın talimatıyla yapılmış olan Bünyan Devlet Hastanemize yakıştı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla hayata geçirilen Bünyan Devlet Hastanesi etrafında bölgenin hareketlilik kazanmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Bünyan Devlet Hastanesi etrafı ve ilişki yolları yenilendi. Bünyan Devlet Hastanesi yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Lider Büyükkılıç’a teknik seyahat esnasında Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Çakır, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal ile Fen İşleri Daire Lideri Yasin Harmancı da eşlik etti. Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada; “Bünyan’ımızın hoş insanlarını hürmetle, sevgiyle selamlıyoruz. Biz onları çok seviyoruz, onlara hizmet etmeyi her vakit ibadet olarak biliyoruz. Üç aylarımızın başlangıcının da iyi olmasını diliyorum” dedi. Yeni yapılan çalışmaları ‘otoban gibi’ diyerek nitelendiren ve bölgede 6 bin ton asfalt kullanıldığını vurgulayan Lider Büyükkılıç, kelamlarını şöyle sürdürdü;

“Buraya 6 bin ton asfalt gitmiş, son süreçte yaptığımız asfalt bu, otoban üzere yol, taşkın kanalın ıslahı, duvarı, yolların çizgisi de çekilince çok hoş olmuş. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yapılmış olan Bünyan Devlet Hastanemize yakıştı. Yeniden orasının etraf sistemini yapmıştık, bölgeye hitap eden hastane olduğu için bu mevzuda üzerimize ne düşüyorsa yapmakla kendimizi yükümlü hissediyoruz. Buradan çıkan yolun da kent merkezine kadar gittiği bir alternatif yol ortaya çıkmış oldu. Ne yapsak buralara azdır. Bünyan bizim için öteki ilçelerimiz üzere çok kıymetli ilçemizdir. Güzel, uğurlu olsun.”

Büyükkılıç, merkez ve ilçelerde hizmetten hizmete koştuklarını söz ederek; “İnsanı yaşat ki devlet yaşatsın diyoruz. Kıymetli olan hizmetin beşerlerle buluşmasıdır. O bölge insanları zati takdir ve dua ediyor. Gerek merkezde gerekse taşrada hizmetten hizmete koştuk. Kayseri Büyükşehir Belediyesi 30 büyükşehir içerisinde yatırıma en çok hisse ayıran bir kent olarak, tarafsız kuruluşlar tarafından takdir edildi. Bu da bizi keyiflendiriyor. Grubumuzla birlikte, adeta bir akademi formundaki hizmet ve Kayseri belediyeciliği model anlayışıyla insanlara hizmet etmeyi ibadet biliyoruz. 16 ilçemizi bağrımıza basıyoruz, yapılan hizmetler iyi, uğurlu olsun” diye konuştu. Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Çakır da Lider Büyükkılıç’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek; “Hastanemizin etrafında hastaneye giriş yolları yoktu. Sağ olsun Memduh liderimizin sayesinde burası dere yatağı bile değilken, şuanda otoyol üzere oldu. Liderim ellerinize sıhhat, hem hastanemizi desteklemiş oldu hem de park yerleri korkuluklarla dere yatağı desteklendi. Emekleriniz için teşekkür ederiz, Allah razı olsun” sözlerini kullandı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al