DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22439011,23%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma İşçisine Plaket Merasimi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma İşçisine Plaket Merasimi

ABONE OL
Şubat 6, 2024 12:24
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma İşçisine Plaket Merasimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sarsıntı bölgesinde arama, kurtarma ve öteki yardım faaliyetlerinde bulunan işçi için “Ben de Varım” bahisli plaket merasimi düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya nazaran, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’ndaki merasime, Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, AFAD Vilayet Müdürü Osman Atsız, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, daire liderleri, genel müdürler ve işçi katıldı.

Burada konuşan Büyükkılıç, sarsıntının akabinde tüm kurum ve kuruluşların seferber olduğunu, belediye takımlarının hizmetleriyle her vakit övünç duyduklarını belirtti.

Kentin belediyelerinin yanı sıra halkın da seferber olduğunu anımsatan Büyükkılıç, ” Kayseri‘mizin 1,5 milyon insanı seferber oldu. İmkanlarını, kaynaklarını, tüm kaideleri zorlayarak üzerine düşenden fazlasını yapmaya uğraş gösterdi. Allah bu türlü bir tablo ile bizi karşı karşıya getirmesin.” tabirlerini kullandı.

Afet İşleri Daire Başkanlığını kurduklarını anımsatan Büyükkılıç, dirençli kentler oluşturmaya çalışacaklarını kaydetti.

Konuşmaların akabinde zelzelede farklı faaliyetlerde üstün muvaffakiyet ve uğraş gösteren Kayseri Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıkları takımlarına teşekkür evrakı ve plaketi takdim edildi.

Kaynak: AA / Aktüel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al