DOLAR 32,2038 0%
EURO 35,0177 0.01%
ALTIN 2.516,250,64
BITCOIN 2160830-0,45%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Gençlerle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Gençlerle Buluştu

ABONE OL
Ocak 10, 2024 08:12
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Gençlerle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Ulusal Savunma Kurulu Lideri Hulusi Akar ile birlikte Talas Gençlik Merkezi’nde ve Erciyes’te gençlerle bir ortaya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliği ve toplumsal belediyecilik kapsamında gençlere ehemmiyet veren çalışmalarını sürdürürken, gençlerle bir ortaya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, birinci olarak TBMM Ulusal Savunma Kurulu Lideri ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Vilayet Lideri Fatih Üzüm ve Milletvekili Ayşe Böhürler ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleksel Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından işletilen Talas Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu. Gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Akar, deneyim, bilgi ve görüşlerini paylaşırken, öğrencilere mesleklerinde yardımcı olacak nasihatlerde bulundu. TBMM Ulusal Savunma Komitesi Lideri Akar, bu imkanın öğrencilere sunulmasından ve eğitime verdiği takviyeden ötürü Lider Büyükkılıç’a da teşekkürlerini iletti. Büyükkılıç da “Pırıl pırıl yavrularımıza konuk olarak, deneyimlerimizi paylaştık. Gençlerimizi çağın donanımlarına uygun yetiştirmek ve ülkemiz için yararlı bireyler olmalarını sağlamak için yalnızca ailelere değil hepimize çok kıymetli vazifeler düşüyor. Bu hedefle da Talas Gençlik Merkezi’ndeki yavrularımıza eğitimler veriyor ve onları yarınlara hazırlıyoruz” diye konuştu.

ERCİYES’TE GENÇLERDEN COŞKULU KARŞILAMA

Daha sonra Lider Büyükkılıç, TBMM Ulusal Savunma Komitesi Lideri ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Vilayet Lideri Fatih Üzüm ve Milletvekili Ayşe Böhürler ile birlikte AK Parti Gençlik Kolları’nın gençleriyle Erciyes’te bir ortaya geldi.

Akar, Büyükkılıç, Üzüm ve Böhürler, Erciyes’te gençler tarafından ‘Kayseri sizinle gurur duyuyor’ sloganları ve meşalelerle karşılandı.

TBMM Ulusal Savunma Kurulu Lideri Hulusi Akar, gençlerle bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaşarak, eğitimin ve okumanın kıymetine vurgu yaptı ve çok çalışmaları gerektiğini anlattı.

Başkan Büyükkılıç ise gençlerin sevgi ve ilgisine teşekkür ederek, “Biz sizleri seviyoruz. Erciyes Kayak Merkezi’ndeyiz. Erciyes, bizim turizm niyetinde bundan sonraki süreçte dört mevsim amiral gemimiz olarak bizim en değerli kayak merkezimizdir” dedi.

Erciyes’i turizmin amiral gemisi olarak nitelendiren Büyükkılıç, şunları söyledi:

“Havalimanı Terminal binamızı da gezdik, oraya inen turistlerimizin, kayak sevdalılarının rahatlıkla 25 dakikada otoban üzere yoldan Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşabileceğini bilmektesiniz. Burada Yüksek İrtifa Merkezi’ni de hayata geçirdik. 6 futbol alanı, olimpik standartlara uygun yüzme havuzu, spor salonumuz ve öteki spor aktifliklerine ortam hazırladık. Otel sahipleri de dört mevsim otellerini açacaklarını söz ediyorlar. Bu da bizim için kıymetli ve manalıdır. Hem ulusal hem de memleketler arası gruplar geliyor, baharda da iki sahanın altyapısı hazır, sekize çıkaracağız.”

Başkan Büyükkılıç, özel değer verdikleri gençlere yönelik hizmetlerin süreceğini söyleyerek, “5 üniversitesiyle, 75 bin civarında üniversite öğrencisiyle, 350 bin ortaöğrenim öğrencisiyle dinamik bir nüfus olan Kayseri’mizdeki gençlerimize en hoş geleceği hazırlama istikametinde çabalarımızı gösteriyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ise Türkiye’nin hoşluklarını, bu toprakların değerinin bilinmesi gerektiğini belirterek, bilginin ve fikrin ehemmiyetinin altını çizerken, AK Parti Vilayet Lideri Fatih Üzüm de gençlerin alanda olmasının kıymetini anlattı.

Genç dostu anlayışın sürdüğünü tabir eden Büyükkılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden iki kere genç dostu ödül aldık. KAYMEK bünyesinde yaptığımız çalışmalar yüz binlere uzanıyor. Örneğin yabancı lisan konusunda 12 alanda fiyatsız kurs veriyoruz. Kâfi ki 15 kişi bir ortaya gelsin, şu lisanda kurs istiyoruz desinler. Gayemiz sizlerin donanımlı olmasıdır. On binin üzerinde öğrencimize karşılıksız burs veriyoruz, öğrencilerimizin meskenlerinde harcadıkları suyun yarısını biz ödüyoruz, ulaşım takviyesi veriyoruz. Üniversitelerimizde sıcak çorba ikram ediyoruz. Toplumsal, kültürel, sportif tesislerimizde sizlere fırsat tanıyoruz” sözlerini kullandı.

Daha sonra program, gençlerle soru, karşılık halinde devam etti. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al