DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352671,04%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki çalışmaları inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki çalışmaları inceledi

ABONE OL
Ocak 7, 2024 10:00
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki çalışmaları inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya nazaran, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgesi’ne irtibatta kıymetli ana arterlerden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda ekonomik ömrünü tamamlayan asfalt kaplamalar sökülerek yenilenmesi yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Lider Büyükkılıç, “Organize endüstrimiz ile Altınoluk Mahallesi ortasındaki yolumuzla ilgili yıpranmadan kaynaklı meşakkatler vardı. Onu hem burada frezeleyip hem de asfaltını sıfırdan yaparak bizi seven, güvenen, seçen iş adamlarımıza, Kayseri’mizin hoş beşerlerine layık olma yolunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz.” sözlerini kullandı.

Öte yandan Büyükkılıç, Devlet Hastanesi bölgesinde 12 milyon 750 bin liralık maliyetle yürüyüş yollarını, otopark alanlarını, hasta indirme bindirme peronlarını, engelli erişim yollarını, taşıt yollarını, oturma ve yeşil alanların yenilenme çalışmalarını da inceledi.

Kocasinan atölyesi fabrika üzere çalışıyor

Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, belediye bünyesindeki tüm araç, gereç ve iş makinelerinin gerekli bakım ve tamiratlarının sistemli olarak gerçekleştirildiği atölyeyi gezdi.

???????Oruçreis Mahallesi’ndeki atölyede, elektrik, kaynak, yağlama ve motor kısımlarının bulunduğu alanda çalışmaları denetim eden Çolakbayrakdar, çalışanlarla de sohbet etti.

Çolakbayrakdar, atölyede belediye gereksinimlerini karşılayıp, ekonomi ve etrafa katkı sağladıklarını belirtti.

Birçok atölyenin bir ortada bulunduğu bakım merkezi ile çalışmaların daha süratli ve kaliteli yapıldığını vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

“Makine İkmal Ünitemizin atölyesindeyiz. Araçlarımızın bakımı, tamiratı ve tadilatlarının dışında kaynak ve marangoz üzere emsal birçok noktada yapılması gereken ne varsa kendi işçimiz tarafından yapılmaktadır. ‘Kendi kendine yetebilen bir belediye olabilmek’ ismine gerek park ve bahçe gerek fen işlerinde gerekse makine ikmal üzere her alanda gereksinimlerimizi kendimizin karşıladığı ve üretim yapabilen bir belediyeyiz. Altyapımızı güçlendirmek ismine alanımıza yeni üniteler ekleyerek daha da güçlendiriyoruz. Atölyemizle fabrika hürriyetinde birden fazla alanda hizmet üretiyoruz.”

Kaynak: AA / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al