DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22454431,42%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Esnafları Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Esnafları Ziyaret Etti

ABONE OL
Şubat 8, 2024 14:36
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Esnafları Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya nazaran, Lider Büyükkılıç, ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Büyükkılıç, vatandaşlara kuru kahve ve lokum ikram edip, çocuklara Kayserispor atkısı ile oyuncak armağan etti.

Başkan Çolakbayrakdar partililerle buluştu

Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi Mimar Sinan Tesisi Alice Deluxe Düğün Salonu’nda düzenlenen programda AK Parti Kocasinan teşkilatıyla bir ortaya geldi.

Çolakbayrakdar, Kocasinan için hayata geçirilen projeleri 4 ana başlık altında anlattı.

Yapılan hizmetlerle Kocasinan’ı her alanda hizmetin merkezi pozisyonuna getirdiklerini belirten Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı Türkiye Yüzyılı’nda geleceğe taşımaya hazır olduklarını söz etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin aktiflikleri sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanat alanındaki aktiflikleri devam ediyor.

Kentte, şubat ve mart aylarında konser, konferans, kültür ve sanat alanlarında etkinlikler düzenlenecek.

Bu kapsamda, Rafadan Tayfa karakterlerinin yeni gösterisi, Kapadokya Macerası, Niloya Müzik Kutusu, Bakkal Amca Müzikali, AK Masal Kara Masal Çocuk Tiyatrosu, Türk Sanat Müziği Kent Korusu Konseri üzere etkinlikler gerçekleştirilecek.

Vatandaşlar, etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgilere https://kayseri.bel.tr/uploads/pdf/etkinlik/subat_mart_2024_brosur.pdf adresindeki Kültür Sanat Bülteninden ulaşabilecek.

Kaynak: AA / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al