DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376822,75%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, 2024 yılı için hizmet dolu bir yıl temennisinde bulundu
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, 2024 yılı için hizmet dolu bir yıl temennisinde bulundu

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, 2024 yılı için hizmet dolu bir yıl temennisinde bulundu

ABONE OL
Aralık 29, 2023 09:12
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, 2024 yılı için hizmet dolu bir yıl temennisinde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, 2024 yılı münasebetiyle yayımladığı iletisinde, geride kalan 2023 yılı üzere 2024 yılının da hizmetlerle dolu dolu geçmesini temenni ederek, “Yeni yılımız iyi, bereketli, huzurlu, sağlıklı geçsin” dedi.

Vatandaşlara hizmette en uzman kurumlardan olan Büyükşehir Belediyesi’nde 4,5 yılı aşkın mühlet hizmet ettiklerine işaret eden Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri için kelam verdikleri ‘150. Yılda 150 Proje’nin de adeta genişleyerek 2023 yılı itibariyle 418 projeye ulaştığını paylaştı. Büyükkılıç mevzuya ait olarak, “Göreve gelmeden evvel vadettiğimiz 150. Yılda 150 Proje’miz, 2023 yılı sonu itibariyle şükürler olsun arttı, genişledi, gelişti, hizmet vermeye başladı, 418 projeye çıktı. Her şeyin en uygununa layık kadirşinas hemşehrilerimize ve kadim kentimize yakıştı” diye konuştu. Yeni yıl bildirisinde Cumhuriyet’in 100. yılına ait tabirlerde bulunan Lider Büyükkılıç, halkın egemenliğini simgeleyen Cumhuriyet Bayramı’nda tekrar halkın kendisine layık olduğu millet bahçesini armağan ettiklerinin altını çizerek, şunları söyledi;

“Şanlı, halkın egemenliğini temel alan cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, yeniden halkımızın layık olduğu bir hoşluğu, 1 milyon metrekaresi yeşil alan olmak üzere 1 milyon 260 bin metrekare büyüklüğündeki içerisinde adeta yok yok olan Recep Tayyip Erdoğan ismini verdiğimiz millet bahçemizi hizmete sunduk. Millet bahçemiz doldu taştı, her kesin gözdesi oldu. Güzel uğurlu olsun.”

Ulaşımdan altyapıya, eğitimden sıhhate, tarımdan turizme, spordan kültür sanata kadar çabucak her alanda yatırım ve projeleri gerçekleştirerek, kendilerini seçen ve seven Kayserili vatandaşlara layık olmak için çırpındıklarını paylaşan Lider Büyükkılıç, “Şükürler olsun ulaşımdan altyapıya, eğitimden sıhhate, tarımdan turizme, spordan kültür sanata kadar çabucak her alanda yatırım ve projeleri hayata geçirmek ve bizi seven, bizi seçen, bizlere güvenen hemşehrilerimize layık olmak için çırpındık, çabaladık. Bundan sonra da bu anlayışta hizmetlerimiz devam edecek. 2024 yılı 2023 yılı üzere dolu dolu ve verimli geçecek inşallah” dedi. 2023 yılının 6 Şubat tarihinde, yüzyılın felaketi olarak isimlendirilen Kahramanmaraş’taki sarsıntısı de hatırlatarak, zelzelede vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve yakınları vefat eden vatandaşlara sabırlar dileyen Lider Büyükkılıç, “Mevla’m bu acıları bir daha ülkemiz başta olmak üzere kimselere yaşatmasın. Sahiden sıkıntı ve derin acılarla dolu günlerdi. Biz de bundan üzerimize düşeni aldık, üzüldük, acıları paylaştık, ekmeğimizi, elbisemizi paylaştık, kurum, kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla o böyleye adeta yağmur olduk yağdık, üzerimize düşen dersi aldık, önlemlerimizi aldık, zelzele dirençli kent olmak manasında mühlet gelen kentsel dönüşüm projelerimize daha bir uğraş ile sarıldık. Bundan sonra da bu çabamızı sürdüreceğiz” formunda konuştu. Merkez ile kırsal mahalleler ortasında hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmetleri sürdürürken, ortak akıl ve istişare ile birlikte mahallî idare faaliyetlerini yürüttüklerini de söyleyen Büyükkılıç, “Son bir yıl içerisinde ilçelere muhtaçlık tespiti ve halk ile kucaklaşmak ismine tam 150 ziyaret gerçekleştirdik. Yaklaşık son 5 yıldaki ziyaret sayımız ise 456. Bizim için kırsal ile merkez ortasında bir fark yok. Bu anlayış ile benimsenen hizmetlerimiz kırsalda da merkezde de sürdürüyoruz” tabirlerinde bulundu.

Büyükkılıç ayrıyeten, “İki yıl üst üste bütçesinden yatırıma en çok hisse ayıran Büyükşehir olarak gurur duyuyor, halka hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bu manada tekrar hizmetlerle dolu bir yıl olacağını umduğumuz 2024 yılının bütçesini 11 milyar 500 milyon olarak belirledik. Güzel, bereketli olsun. 2024 yılı huzur, rahmet, sıhhat ile gelsin diyor, başta Kayserili hemşehrilerim olmak üzere tüm ülkemize sıhhat ve huzur dolu birçok yıllar temennisinde bulunuyorum” dedi. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al