DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22386100,48%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Bünyan’da Yol Çalışmalarını İnceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Bünyan’da Yol Çalışmalarını İnceledi

ABONE OL
Ocak 11, 2024 13:12
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Bünyan’da Yol Çalışmalarını İnceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç Bünyan ziyareti çerçevesinde, büyükşehir belediyesi tarafından imali tamamlanan Devlet Hastanesi yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını ve Karakaya yolunda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilçelerde ulaşım konforunu artıracak ve şoförlere daha inançlı ulaşım imkanı tanıyacak yatırımlarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından elverişli hava kaidelerini fırsat bilinerek Bünyan ilçe merkez ve mahallelerinde altyapı yenilenmesinden kaynaklı ve ekonomik ömrünü tamamlamasına bağlı bozulan yollarda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor. Takımlar; Bünyan ilçesi İnönü Mahallesi’nde 2 bin 700 ton, Yavuz Selim Mahallesi Bünyan Devlet Hastanesi ve ilişki yollarında 3 bin ton ve Bünyan ilçesi Karakaya mahallesi 5 bin ton sıcak asfalt serimi yaptı. Kayseri’deki mahallî idare hizmetlerini yalnızca kent merkezi ile sonlu tutmayan ve hiçbir ilçeyi ayrıştırmadan hizmet götüren Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçeleri ziyaret edip, yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyor. Bu çerçevede, el dokuma halısı, gilaburusu ve eşsiz tabiatı ile ünlü olan Bünyan ilçesine adeta çıkarma yapan Lider Büyükkılıç birinci olarak Bünyan Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada sıhhat çalışanları ve vatandaşlarla sohbet eden Büyükkılıç, “Mübarek Regaib Kandili’nde Bünyan Devlet Hastanemizi ziyaret ederek, hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip sıhhat çalışanlarımızla sohbet ettik. Hastalarımıza acil şifalar diler, Regaib Kandillerini tebrik ederim” diye konuştu. Lider Büyükkılıç, daha sonra Bünyan Devlet Hastanesi etrafında üretimi tamamlanan yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükkılıç, Bünyan Devlet Hastanesi etrafında yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını tamamlamanın memnunluğunu yaşadıklarını belirtti. Daha sonra Bünyan-Karakaya yolunda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Lider Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada; “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, merkezi ile taşrası ile Kayseri’mizi ihya etmeye, imar etmeye, hizmetlerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Çok şükür taşrada da sıcak asfaltı gördükçe vatandaşımız haklı olarak, yollarının standartlarının güzelleştirilmesini, o bölgelere de hizmetin gelmesi istikametindeki taleplerini haklı olarak bizlere iletiyorlar. Bizler de bu bahiste üzerimize düşeni yapma tarafında irade gösteriyoruz” biçiminde konuştu. Son 4 yılda Bünyan ilçe merkezi ve mahallelerinde toplam 68 bin ton sıcak asfalt kullanıldığına vurgu yapan Büyükkılıç; “Her şeyden evvel grubu kutluyorum. Bünyan’ımıza son 4 yıl içerisinde 68 bin ton asfalt yapılmış durumda. Tam 136 milyon TL yalnızca asfalta harcanan para” dedi. Lider Büyükkılıç, bu kentin taşın, toprağına aşık olduklarını lisana getiren, kelamlarını şöyle sürdürdü;

“Hizmetlerimizle insanlarımızı buluşturuyoruz. Her bir taşına, toprağına, bu kentin aşığıyız. Karakaya’nın da yeri bambaşkadır. Bize geçmişten beri sahip çıkan, dua eden, yanımızda yer alan canlarımıza, kardeşlerimize selamlar, sevgiler, hürmetler gönderiyorum. Ayrıyeten mübarek kandillerini tebrik ediyorum. Üç ayların huzur getirmesini diliyorum. Cenab-ı Allah Recep’ine, Şaban’ına eriştirip, Ramazan’ına ulaştırsın diye dua ve temennide bulunuyorum. Birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Sadece Karakaya’mıza yapılan asfaltımız 5 bin ton, güzel, uğurlu olsun. Burhaniye ve Kardeşler köyümüzün de talebini yerine getirecek arkadaşlarımız.”

İlçe sakinlerinin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan Büyükkılıç’a ilçe gezisi esnasında Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, Fen İşleri Daire Lideri Yasin Harmancı, AK Parti Bünyan İlçe Lideri Yıldıray Hakkı Koç da eşlik etti. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al