DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Hakemlere Valiz Dağıttı

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Hakemlere Valiz Dağıttı

ABONE OL
Şubat 5, 2024 08:00
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Hakemlere Valiz Dağıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Lideri Memnun Önal sporun her bölümüne dokunmaya devam ederek, bu sefer de hakemlere valiz dağıtımı gerçekleştirdi.

Daha evvel kulüplere materyal dağıtımı, idman tişört dağıtımı, antrenörlere anorak, taktik tahtası, çanta, düdük dağıtımı, saha komiserlerine grup elbise ve anorak dağıtımı gerçekleştiren, spor kulüplerine maddi imkanlar sunan Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Lideri ve TFF Kayseri Bölge Müdürü Memnun Önal, bu kere de Kayseri’de misyon yapan hakemlere valiz dağıttı.

Hakemlerin maçlara gelirken materyallerini koyabileceği valizleri dağıtan Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Lideri Keyifli Önal, “Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin en kıymetli modüllerinden birisi de hakemlerimizdir. Asla topluluğun dışında değil ve olamazlar. Bu ailenin bir ferdidir hakemlerimiz. Hakemlerimizden tek ricam, güler yüzlü ve yapan olmaları. Yanılgıyı herkes yapar. Arka niyet olmadıkça yapılan kusurlar tolore edilir. Sizler yastığa başınızı koyduğunuzda huzurlu iseniz olay bitmiştir. Hepinize güveniyoruz. Kayserimizi en âlâ formda en hoş yerlerde temsil edeceksiniz” dedi.

Kayseri Vilayet Hakem Şurası Lideri Emre Altun’un da bulunduğu merasim ile Kayseri’de vazife yapan hakemlere valizleri armağan edildi. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al