DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426240,85%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri OSB Teknik Koleji öğrencileriyle buluştu
  • Kayseri Haber
  • Kayseri Haber
  • Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri OSB Teknik Koleji öğrencileriyle buluştu

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri OSB Teknik Koleji öğrencileriyle buluştu

ABONE OL
Ocak 3, 2024 13:00
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri OSB Teknik Koleji öğrencileriyle buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, “Kariyer Günleri” isimli aktiflik çerçevesinde öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Prof. Dr. Fatih Altun, bu defa Kayseri OSB Teknik Koleji öğrencileri ile bir ortaya geldi.

Öğrencilerin ufkunun genişletilmesi açısından hoş bir aktiflik olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Fatih Altun, aktifliğin düzenlenmesinde emeğe geçenlere teşekkür etti. Gençlerin ağır ilgisiyle karşılaşan Prof. Dr. Altun, gençlerle birlikte vakit geçirmekten ötürü mutlunu olduğunu belirterek, öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Konuşmasında gayesinin ülkeye katkı sağlamak ve hizmet etmek olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Fatih Altun, bu ülkeye hizmet etmeyi bir ibadet olarak gördüğünü tabir etti.

Gençlere verdiği değerden bahseden Prof. Dr. Fatih Altun, öğrencilere kendilerini yetiştirerek, okullarından donanımlı bir halde mezun olmaları tavsiyesinde bulundu. “Çok emek verdim, uğraş gösterdim” diyen Prof. Dr. Fatih Altun, “Kendinize itimadın, planlı olun, nizamlı tekrar yapın. Nizamlı ve prensipli bir formda çalışırsanız dayanılmaz bir meslek planlaması yaparsınız. Ne olacağınızı, hangi kısmı okuyacağınızı planladıktan sonrasını da planlayın. Hayat başlıyor ve bitiyor. Çok da vaktiniz yok. Bu nedenle mesleğiniz için planlama yapın” formunda konuştu.

Öğrencilere hangi cins olursa olsun bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Prof. Dr. Fatih Altun, “Çocuklara en faal rol model anne ve babalardır. Ne görüyorlarsa onu alıyorlar. Siz de çocuklarınıza kitap okuyarak örnek olun” teklifinde bulundu.

Erciyes Üniversitesi olarak sadece ulusal projeler yapmadıklarını, milletlerarası projelere de açıldıklarını vurgulayan Prof. Dr. Fatih Altun, “Biz varız” diyerek, “İlk sefer 6’ya yakın milletlerarası proje müracaatımız var. Erciyes Üniversitesi Anadolu’da bir üniversite ancak gereksinim olduğunda aşı bulan bir üniversite. Üniversitemizde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi için aşı geliştiriliyor. Dünyada bu aşıyı bulan öbür bir ülke, bir üniversite yok şu anda” açıklamasında bulundu.

Prof. Dr. Fatih Altun, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al