DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22477941,46%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bülent Uygun Ligi en hoş biçimde forse edeceğiz

Bülent Uygun Ligi en hoş biçimde forse edeceğiz

ABONE OL
Ocak 1, 2024 15:24
Bülent Uygun Ligi en hoş biçimde forse edeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bülent Uygun Ligi en hoş halde forse edeceğiz

Hüsnü Ümit AVCISİVAS, (DHA)- Sivasspor’un teknik yöneticilik misyonu için muahedeye vardığı Bülent Uygun, Sivas’a geldi. Uygun, 7 milyona yakın Sivaslı’nın olduğu bir ortamda taraftarlarımızın da tribündeki yerlerini almalarını, Sivasspor’u sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Biz onlar için elimizden geleni yapacağız. Birinci etapta Kayseri deplasmanı sonra da içeride kendi konutumuzda Galatasaray maçının da taraftarını ağırlayarak ligi en hoş biçimde forse edeceğiz dedi.

Süper Lig takımlarından Sivasspor, teknik yönetici Servet Çetin ile yollarını ayırmasının akabinde mutabakata vardığı Bülent Uygun, resmi mukaveleyi imzalamak üzere Sivas’a geldi. Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada heyecan ve his yaşadığını belirterek, 2009’da ayrılıyorsunuz. Çok hoş şeyler yaşadığınız bir yere tekrardan geliyorsunuz. Olağan yazgı çabaya aşıktır. Bazen mukadderat sizlere neyi nasip ederse o halde de hayat sizin uğraşınızı devam ettirir. Bugün burada olmak, Sivas’ta ve Sivasspor’da, yiğidolarla bir arada olmak nitekim memnunluk verici. O yüzden de düzgün ki geldik. Âlâ ki beraberiz. Keşke o vakitler taraftarlarımız bu zamanki taraftarlar üzere olsaydı da o vakit UEFA’ya gittiklerimizde ya da Şampiyonlar Ligi’ne gittiğimizde şampiyonluklar kupası kazanmamıza vesile olurlardı. Fakat yeniden de bir an evvel taraftarımızı tribünlere bekliyoruz. Onların bir an evvel dayanağını bekliyoruz sözlerini kullandı.

YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Taraftarlardan Sivasspor’u sonuna kadar desteklemelerini isteyen Uygun, Bir kentin markası ve başarısı o kentin kalitesini yükseltir. Bugün dünyanın her bir yerinde olan 7 milyona yakın Sivaslı’nın olduğu bir ortamda taraftarlarımızın da tribündeki yerlerini almalarını Sivasspor’u sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Biz onlar için elimizden geleni yapacağız. Birinci etapta Kayseri deplasmanı sonra da içeride kendi konutumuzda Galatasaray maçının da taraftarını ağırlayarak ligi en hoş halde forse edeceğiz. 21 gün çok değerli. 7-8 tane maç var. O yüzden de çok ağır ve meşakkatli bir tempoda çalışmaya devam edeceğiz diye konuştu.

BENİ SİVASLI ZANNEDİYORLAR

Sivasspor’dan gelen teklif sonrası yaşanan süreci anlatan Uygun, Teklifle ilgili, bana haftalardır bundan evvelki yıllar dahil olmak üzere birçok sevenlerimiz, taraftarlarımız bana bahsetti. Mevzuyu bile gündeme getirmelerine müsaade etmedim. Zira benim o denli bir huyum yok. Hani çocuk doğduğunda biz o süreci yaşadığımız için memnunluğu daha farklı oluyor. Bir kadroya gidebiliyorsunuz lakin malum biliyorsunuz beni Sivaslı zannediyorlar. Yani bir Sakaryalı olarak ben burada 8 yılımı verdim. 8 sene boyunca burada yattım. Burada kalktım. İnsan münasebetiyle bu türlü bir şey olduğunda ister istemez heyecan duyuyor sözlerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Aktüel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al