DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367861,24%
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bıçaklı hücuma uğrayan Deniz Onaç kimdir? Deniz Onaç kimdir, kaç yaşında?

Bıçaklı hücuma uğrayan Deniz Onaç kimdir? Deniz Onaç kimdir, kaç yaşında?

ABONE OL
Şubat 9, 2024 10:36
Bıçaklı hücuma uğrayan Deniz Onaç kimdir? Deniz Onaç kimdir, kaç yaşında?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’li lider adayına bıçaklı taarruza uğradı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Yeşilhisar Belediye Lider Adayı Avukat Deniz Onaç’a argümana nazaran kar maskeli şahıslar tarafından bıçaklı atak düzenlendi. Bıçaklı hücuma uğrayan Deniz Onaç kimdir? Deniz Onaç kimdir, kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde…

SALDIRI NASIL OLDU?

Edinilen bilgiye nazaran, Yeşilhisar – Ürgüp yolunda aracı ile seyir halinde olan CHP Yeşilhisar Belediye Lider Adayı Avukat Deniz Onaç, argümana nazaran araçlarının yolda kaldığını söyleyerek kendisinden yardım isteyen kar maskeli şahısları aracına aldı. Yaklaşık 10 kilometre gittikten sonra aracına aldığı şahıslar şimdi bilinmeyen bir sebepten ötürü Onaç’a saldırdı. Arbede sırasında bıçakla elinden yaralanan Onaç, başına aldığı darbe ile bir mühlet baygın kaldıktan sonra 112 davet merkezini ve babasını arayarak durumu haber verdi. Olay yerine gelen sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde hastaneye kaldırılan Deniz Onaç tedavisinin akabinde taburcu edilirken, polis takımları de saldırıyı düzenleyen şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DENİZ ONAÇ KİMDİR?

Deniz ONAÇ, 1996 yılında Hakkâri vilayetinde doğdu. İlköğretim eğitimini çeşitli kentlerde okuyarak Niğde 23 Nisan Havacılar İlköğretim Okulunda tamamladı. Lise eğitimini Niğde Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Konya KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamladıktan sonra yüksek lisans eğitimini de Konya KTO Karatay Üniversitesi Kamu Hukuku Tezli Yüksek Lisans Programından mezun olarak tamamladı. İstanbul Galatasaray Üniversitesi Kamu Hukuku Doktora Programında eğitimine devam etmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al