DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22473171,29%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti ve MHP Kayseri Vilayet Liderlerinden Gazeteciler Günü Bildirisi

AK Parti ve MHP Kayseri Vilayet Liderlerinden Gazeteciler Günü Bildirisi

ABONE OL
Ocak 10, 2024 14:00
AK Parti ve MHP Kayseri Vilayet Liderlerinden Gazeteciler Günü Bildirisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kayseri Vilayet Lideri Fatih Üzüm ve MHP Kayseri Vilayet Lideri Seyit Demirezen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hasebiyle ileti yayımladı.

Üzüm, bildirisinde, basın çalışanlarının halkın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan lisanı olduğunu vurguladı.

Vatandaşın haber alma ve bilgi edinmesini sağlayan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını belirten Üzüm, şunları kaydetti:

“Bizler biliyoruz ki kentimizde, ülkemizde ve dünyada olan olaylara değerli gazetecilerimiz sayesinde herkes çarçabuk yanlışsız ve tarafsız bir formda ulaşabiliyor. Yaptığımız çalışmaların tarafsız ve net bir formda toplumumuza iletilmesinde hiç kuşku yoktur ki en büyük aracılardan bir tanesi gazetecilerimizdir. Bugüne kadar olduğu üzere bundan sonra da vilayetimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı topluluğumuza ileten değerli gazetecilerimiz, tarafsız ve net bir formda tıpkı hassaslıkla kadim kentimiz Kayseri için çalışarak, tanıtımımıza katkı sağlamaya devam edeceklerdir.”

Demirezen de basının, toplumların ve demokrasinin temel taşı, kamuoyunun bilgilendirilmesi konusunda sahip olduğu rol ile gelişme ve kalkınma için en kıymetli düzenek olarak karşımıza çıktığını aktardı.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda çalışmalarını yürüten basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Demirezen, “Demokrasilerin fonksiyon ve kontrolünde çok büyük rol oynayan basın, tarafsız ve hür olmalıdır. Bu his ve niyetlerle bilhassa gece gündüz demeden her kuralda misyonlarını ifa eden basın mensupları başta olmak üzere toplumun bilgilenmesinde ve haber almasında faal olarak bulunan basın işçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum.” Tabirlerini kullandı.

Kaynak: AA / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al